ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κορονοϊός – Αλιβέρι: Αποκλειστική συνέντευξη του γιατρού Γιώργου Ζέρβα – Τι λέει για την αύξηση των κρουσμάτων

Την αύξηση των κρουσμάτων στο δήμο Κύμης Αλιβερίου σχολίασε στο evima.gr ο γιατρός - πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης covid του Δήμου, Γιώργος Ζέρβας.
Κορονοϊός – Αλιβέρι: Αποκλειστική συνέντευξη του γιατρού Γιώργου Ζέρβα – Τι λέει για την αύξηση των κρουσμάτων

Έντεκα είναι τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου όπως δήλωσε στο evima ο γιατρός – πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης covid του Δήμου, Γιώργος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και όλες οι επαφές έχουν εντοπιστεί και έχουν περιοριστεί. Δεν χρειάζεται πανικός απλά ενημέρωση και τήρηση των μέτρων προστασίας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης covid του Δήμου Κύμης Αλιβερίου έκανε γνωστό μέσω του evima.gr ότι μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν rapid tests από την ομάδα Διαχείρισης covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Άγαλο Φωτόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζέρβας ανέφερε: “Καλημέρα σας, δυστυχώς δεν είναι και η πιο ευχάριστη συνάντηση που έχουμε, καθώς τύχατε και στην περίπτωση που μόλις κάναμε ένα rapid test, ευτυχώς με θετικά αποτελέσματα. Ήταν επόμενο η πανδημία να χτυπήσει και την πόρτα του δήμου Κύμης Αλιβερίου, εφόσον είμαστε μια ανάσα από την Χαλκίδα. Αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι ελεγχόμενη έχουμε κάποια ενεργά κρούσματα τα οποία, εντοπίστηκαν έγκαιρα και απομονώθηκαν. Δυστυχώς όμως η ιχνηλάτηση των στενών επαφών μας έβγαλε και άλλα. Συνολικά τα κρούσματα ανέρχονται σε 11 θετικά“.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Γιώργος Ζέρβας αποκλειστικά στο evima:

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ