ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κορονοϊός – Δύστος – Εύβοια: Αυξάνονται τα κρούσματα – Τι λέει στο evima.gr ο πρόεδρος του χωριού

Ο πρόεδρος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του evima.gr - Tη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα βρεθεί στο Δύστο η μονάδα covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να γίνουν τεστ στους κατοίκους του χωριού
Κορονοϊός – Δύστος – Εύβοια: Αυξάνονται τα κρούσματα – Τι λέει στο evima.gr ο πρόεδρος του χωριού

Ο πρόερδρος της Κοινότητας Δύστου μίλησε στο evima.gr σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων στο χωριό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: ακόμα δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύτηκαν σήμερα στο ΚΈΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Αλιβερίου που αφορούν την κοινότητα των Ρομά στο χωριό. Τα κρούσματα είναι και τα δύο συγγενείς του πρώτου ο ένας είναι ανιψιός του και ο άλλος θείος του. Ενημερώθηκαν όλες οι Αρχές Ε.Ο.Δ.Υ , ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ , ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ .Αύριο στις 12:00 θα έρθει κλιμάκιο για rapid test καθώς και το συνεργείο απολύμανσης. Όσοι κάτοικοι έχουν έρθει σε επαφή με τα κρούσματα θα κάνουν και εκείνοι,το κλιμάκιο θα στηθεί στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΌ ΓΡΑΦΕΊΟ.

Στο τέλος θα απολυμανθούν όλοι οι χώροι Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο, κοινότητα Ρομά, κοινοτικό γραφείο.

Ανησυχούμε όλοι στο χωριό αλλά διατηρούμε την ψυχραιμία μας και τηρούμε πιστά τα μέτρα΄΄

ΜΝα σημειώσουμε ότι δεν έχειμπαρθεί απόφαση για κλείσιμο του σχολείου του χωριού αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr οι γονείς δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο επιβεβαιώνει τις αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr καθώς όπως είχαμε γράψει τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα βρεθεί στο Δύστο η μονάδα covid 19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να γίνουν τεστ στους κατοίκους του χωριού καθώς οι επαφές του κρούσματος φαίνεται να είναι αρκετές.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ