ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μιτζιφίρη στο evima: Δεν υπήρξαν προβλήματα στις σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Χαλκιδέων

Μιτζιφίρη στο evima: Δεν υπήρξαν προβλήματα στις σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Χαλκιδέων
Δεν υπήρξαν προβλήματα στις σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Χαλκιδέων. Όπου σημειώθηκαν μικρής κλίμακας εισροής υδάτων αυτά λύθηκαν. Οι σωστές παρεμβάσεις τη σχολική χρονιά που διανύσαμε τόσο από πλευράς των τεχνικών υπηρεσιών , όσο και από τη σχολική επιτροπή έφεραν θετικά αποτελέσματα. Η σκέψη μας στους πληγέντες συνανθρώπους μας και στη βοήθεια που […]
Δεν υπήρξαν προβλήματα στις σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Χαλκιδέων. Όπου σημειώθηκαν μικρής κλίμακας εισροής υδάτων αυτά λύθηκαν.
Οι σωστές παρεμβάσεις τη σχολική χρονιά που διανύσαμε τόσο από πλευράς των τεχνικών υπηρεσιών , όσο και από τη σχολική επιτροπή έφεραν θετικά αποτελέσματα.
Η σκέψη μας στους πληγέντες συνανθρώπους μας και στη βοήθεια που τους παρέχει η Δημοτική Αρχή,  για επούλωση των υλικών ‘τραυμάτων” τους γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι, τα ψυχικά, θα παραμείνουν ” ανοιχτά” για πολύ καιρό, ίσως και για πάντα!
Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο evima και τη Ματίνα Ρέτσα η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Μιτζιφίρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr