ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ν. Ανδρουλάκης στο evima.gr: «Η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει ισχυρή, με πρόγραμμα για την περιφερειακή ανάπτυξη»

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημοκρατικούς πολίτες της Εύβοιας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, δήλωσε στο evima.gr ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ν. Ανδρουλάκης στο evima.gr: «Η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει ισχυρή, με πρόγραμμα για την περιφερειακή ανάπτυξη»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε μια αποκλειστική δήλωση στην Ματίνα Ρέτσα και το evima.gr, δίνοντας το πολιτικό του στίγμα εν όψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

“Η δέσμευσή του για ένα κόμμα ανοιχτό, θεσμικό, προοδευτικό, με εσωτερική αξιοκρατία ”, είναι το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στην αποκλειστική δήλωσή του στο evima.gr

“Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημοκρατικούς πολίτες της Εύβοιας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η μαζική συμμετοχή άνω των 270.000 πολιτών στις κάλπες της Κυριακής έστειλε μήνυμα ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής αυτονομίας. Στις 12 Δεκεμβρίου θα σφραγίσουμε μαζί την εποχή της νέας ελπίδας και της νέας νίκης.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει ανανεωμένη, ισχυρή, με καθαρό πρόγραμμα και πρόσωπα υψηλής κοινωνικής αξιοπιστίας για να σηκώσει και πάλι ψηλά τον ήλιο της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Γίνεται ξανά ένα κόμμα του λαού, που θα αγκαλιάσει τις αγωνίες των πολιτών. Ένα κόμμα που θα ενώσει όλες τις γενιές και θα ανοιχτεί στους νέους, με προοδευτικές ιδέες και νέες συμπεριφορές μακριά από τις βαρονίες και τις πελατειακές λογικές του παρελθόντος.

Με ένα πρόγραμμα που θα συγκροτηθεί στη βάση της περιφερειακής ανάπτυξης, προτάσσοντας τις ανάγκες κάθε περιοχής σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, τα επιμελητήρια, τους τοπικούς φορείς, την κοινωνία των πολιτών. Δεσμεύομαι πως θα χτίσουμε μαζί με τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν κι έγιναν εχέγγυο ενότητας, ένα κόμμα ανοιχτό, θεσμικό, προοδευτικό, με εσωτερική αξιοκρατία.

Απευθύνομαι και στους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που έδωσαν το «παρών», όχι μόνο σε αυτούς που με ψήφισαν. Ζητώ ισχυρή εντολή και καλώ ξανά όλους, παλιά μας μέλη, φίλους, παλιούς ψηφοφόρους που μας στήριξαν, να έρθουν και αυτή την Κυριακή. Όλοι μαζί, με ανανέωση, ενότητα κι ένα συγκροτημένο πρόγραμμα μπορούμε να γίνουμε η αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή που αναζητούν οι πολίτες, απέναντι στον άγονο δικομματισμό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ