ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αντιδήμαρχος Κύμης αποκαλύπτει στο evima.gr τι ειπώθηκε στη συνάντηση για το Νοσοκομείο – Εσωτερικό το πρόβλημα

Υπάρχει τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα μεταξύ διοικήσεως εργαζομένων και ιατρικού προσωπικού
Ο Αντιδήμαρχος Κύμης αποκαλύπτει στο evima.gr τι ειπώθηκε στη συνάντηση για το Νοσοκομείο – Εσωτερικό το πρόβλημα
Προβληματισμένοι δηλώνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Κύμης και για αυτό το λόγο έκαναν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιδημάρχου και για όσα ειπώθηκαν μιλά σήμερα στο evima.gr και τη Ματίνα Ρέτσα ο κ. Θεοδώρου.
Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Θεοδώρου
Ματίνα Ρέτσα: Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το νοσοκομείο της Κύμης. Τι ακριβώς έχει συμβεί;
Αλέξανδρος Θεοδώρου: Σίγουρα κυρία Ρέτσα η κατάσταση με την πανδημία έχει επιφέρει φόρτιση και κούραση σε όλους τους τομείς και πόσο μάλλον ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας όπου ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν εδώ και έναν χρόνο τεράστια μάχη με αυτόν τον αόρατο ιό. Στην περίπτωση τώρα του νοσοκομείου της Κύμης υπάρχει μια αναστάτωση διότι κάποιοι ιατροί έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν προς άλλα νοσοκομεία και αυτό καταλαβαίνετε αν συμβεί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υποβάθμισης του νοσοκομείου Κύμης!
Ματίνα Ρέτσα: Είχατε μια συνάντηση με φορείς και εκπροσώπους των εργαζομενων. Τι συζητήσατε;
Αλέξανδρος Θεοδώρου: Όντως υπήρξε μια συνάντηση μετά από πρόσκληση μου στο δημαρχείο της Κύμης για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος των εργαζομενων ιατροί και αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι! Να σημειωθεί πως η συνάντηση ήταν να γίνει στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και εκεί πήρα την πρωτοβουλία να ενημερώσω τον πρόεδρο των εργαζομένων να τον καλέσω τηλεφωνικά και να του προτείνω την συνάντηση στο δημαρχείο Κύμης όπως και έγινε! Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και δυστυχώς το συμπέρασμα που θεωρώ ότι βγήκε είναι πως υπάρχει τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα μεταξύ διοικήσεως εργαζομένων και ιατρικού προσωπικού χωρίς δυστυχώς καμία κοινή γραμμή αρκετές φορές για τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος και γιατί τελικά το ιατρικό προσωπικό θέλει να μετατεθεί ή ακόμα και να παραιτηθεί από το νοσοκομείο Κύμης!
Ματίνα Ρέτσα: Ποια τα επόμενα βήματα για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου;
Αλέξανδρος Θεοδώρου: Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απόψεις πρότεινα στο σώμα να γίνει ένα ψήφισμα το οποίο αφού συμφωνηθεί πρώτα από όλους αν και εφόσον κριθεί σκόπιμο μετά να πάει και στο δημοτικό συμβούλιο! Φυσικά μετά το πέρας της συνάντηση ο δήμαρχος ενημερώθηκε πλήρως για το τι συζητήθηκε και θεωρώ υποχρέωση μας απέναντι στους δημότες να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ότι ενέργειες απαιτούνται ώστε να αποτραπεί κάθε είδους υποβάθμισης του νοσοκομείου Κύμης!
Αλέξανδρος Θεοδώρου: Σας ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ