Ο διοργανωτής της επιτυχημένης εκδήλωσης «Χέρι Χέρι» μίλησε στο eVima για τον σκοπό της διοργάνωσης

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης «Χέρι Χέρι» που πραγματοποιήθηκε στην Κάρυστο το βράδυ της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου μίλησε αποκλειστικά στο eVima για το σκοπό της διοργάνωσης.

Με λόγια συγκίνησης μίλησε στη Ματίνα Ρέτσα για τον σκοπό της διοργάνωσης που δεν ήταν άλλος από το αφιέρωμα στην πολυαγαπημένη του φίλη και συμμαθήτρια η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο.

Ματίνα Ρέτσα-κ. Κιούκη διοργανώσατε με μεγάλη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Χέρι Χέρι » χθες στην Κάρυστο την οποία τίμησαν με την δυναμική τους παρουσία οι πολίτες. Μιλήστε μας για τον σκοπό της διοργάνωσης.

Γιάννης Κιούκης-κ. Ρέτσα,ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο, όλες τις σχολές, όλα τα παιδιά τον Δήμο Καρύστου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κο Ελευθέριο Ραβιόλο που στέκονται στο πλάϊ μου ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά για την δημιουργία και την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης….

Η χθεσινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην πολυαγαπημένη μας Μαρίας Λιναρδάτου προσωπική μου φίλη και συμμαθήτρια που δυστυχώς με τα από 4 χρόνια μάχης με τον καρκίνο νικήθηκε.

Τα έσοδα δόθηκαν στον Σύλλογο ΑΜΕΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ στην Κάρυστο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της…

Και νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος όταν σήμερα διάβασα ένα σχόλιο από έναν μαθητή που πήρε μέρος στην εκδήλωση που κάναμε Και μου έγραφε… “Κε Γιάννη μπράβο σας για την τόσο ωραία εκδήλωση πραγματικά σας αξίζουν πολλά μπράβο “… χαίρομαι που βλέπω ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν αισθάνονται και προσφέρουν από την καρδιά τους ….

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση κάθε χρόνο αισθάνομαι λίγο καλύτερος άνθρωπος αλλά  πραγματικά συγχαρητήρια και μπράβο αξίζουν σε όλους που προσφέρουν αφιλοκερδώς ιδιαίτερα οι σχολές και τα παιδιά τους ευχαριστώ πολύ όλους.

Ματίνα Ρέτσα-κ. Κιούκη το μόνο που μπορώ να σας πω είναι απλά θερμά συγχαρητήρια για την ανθρωπιά που σας διακατέχει και να σας ευχηθώ καλές γιορτές!

Γιάννης Κιούκης-κ. Ρέτσα εγώ σας ευχαριστώ για την στήριξη του eVima στην εκδήλωση και για την θαυμάσια δημοσιογραφία που κάνετε. Σας ευχαριστούμε όλοι που ασχοληθήκατε μαζί μας και για όλες τις ενέργειες προς την εκδήλωση μας !!

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές και υγεία σε όλους σας!!!!