Ο γενικός διευθυντής της ΣΝΕ μιλά στο evima για την κίνηση εν μέσω καλοκαιριού για Σκύρο και Σποράδες

Στο evima.gr μίλησε αποκλειστικά ο γενικός διευθυντής στην Ναυτική Εταιρεία Σκύρου.

Ο Κώστας Αγγελής δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα ικανοποημένος από την κίνηση στο πλοίο Αχιλλέας δεδομένου των δύσκολων συνθηκών λόγω covid-19.

Δείτε τι δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα

 

Ματίνα Ρέτσα-κ. Γενικέ, σε ποια επίπεδα βρίσκεται η κίνηση στην γραμμή Σκύρος – Κύμη αλλά και για τις Σποράδες δεδομένου ότι η φετινή καλοκαιρινή σεζόν είναι περίεργη λόγω του covid 19;

Κώστας Αγγελής-κ.Ρέτσα, πράγματι όπως πολύ σωστά αναφέρατε δεδομένου των συνθηκών για το φετινό καλοκαίρι η κίνηση για τη γραμμή Σκύρος-Κύμη-Σκύρος είναι ικανοποιητική. Μειωμένη σε σχέση με πέρυσι αλλά ικανοποιητική καθώς όπως είναι γνωστό το πλοίο Αχιλλέας τηρεί στο ακέραιο όλες τις προδιαγραφές, τα μέτρα προστασίας του υπουργείου και του ΕΟΔΥ αλλά και το πρωτόκολλο το οποίο είναι ακόμη στο 60%.

Τώρα όσο για Σποράδες που με ρωτήσατε στη συγκεκριμένη γραμμή η κίνηση είναι μειωμένη συγκριτικά με πέρυσι.

Παρόλα αυτά όμως όπως φαίνεται η Σκύρος είναι στις πρώτες επιλογές του εσωτερικού Τουρισμού και καλώ όσους θέλουν να ταξιδέψουν με το πλοίο μας να επικοινωνούν με τα πρακτορεία μας προκειμένου να κλείσουν το εισιτήριά τους καθώς βάσει του πρωτοκόλλου δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν εάν δεν τα κλείσουν.

Πληροφορίες-Κρατήσεις :
Πρακτορείο εισιτηρίων Κύμης : +30 22220 22020
Πρακτορείο εισιτηρίων Σκύρου : + 30 22220 91790