ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας: Η κίνηση κινείται σε μεσαία επίπεδα λόγω των περιορισμών μετακίνησης

Μειωμένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας εν όψει Πάσχα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr
Πρόεδρος ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας: Η κίνηση κινείται σε μεσαία επίπεδα λόγω των περιορισμών μετακίνησης

Μειωμένη είναι η κίνηση στα ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας εν όψει Πάσχα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evima.gr με την διοίκηση να βρίσκεται σε αναμονή για την άρση των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Μετά την ανακοίνωση των μέτρων απαγόρευσης μετακίνησης για την επαρχία λίγοι έως ελάχιστοι είναι εκείνοι που μετακινούνται με τα ΚΤΕΛ, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Δημήτρης Λιάσκος.

΄΄Η κίνηση φέτος είναι ελάχιστη και κινείται σε μεσαία επίπεδα λόγω των περιορισμών μετακίνησης. Εμείς ως ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και αναμένουμε την άρση της απαγόρευσης στις διαδημοτικές μετακινήσεις έτσι ώστε να μπούμε ξανά στην κανονικότητα΄΄, είπε ο κ. Λιάσκος.

 

 

Αυστηρά μέτρα στα ΚΤΕΛ για την τήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων ενόψει Πάσχα

Έγγραφο με το οποίο ειδοποιούνται οι οδηγοί των λεωφορείων των ΚΤΕΛ πως θα οδηγούνται στο αυτόφωρο σε περίπτωση που εντοπιστούν να μεταφέρουν εκτός Αττικής άτομα τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι, εστάλη από το πρωί στα ΚΤΕΛ της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερωμένο είναι και το υπουργείο Μεταφορών, ενώ γίνεται πια ξεκάθαρο ότι θα ληφθεί κάθε μέτρο ώστε την περίοδο του Πάσχα να μείνουμε όλοι σπίτι και να κλείσει και η παραμικρή χαραμάδα που μπορεί να έχουν ανακαλύψει κάποιοι για να περάσουν το Πάσχα στο χωριό.

Θυμίζουμε ότι με βάση τον περιορισμό της κυκλοφορίας, στην επαρχία μπορεί μεταβεί μόνο όποιος αποδείξει ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία του. Μόλις χθες, όμως, η Τροχαία έκανε έφοδο στα ΚΤΕΛ Κηφισού και εντόπισε 17 άτομα τα οποία είχαν βάλει εισιτήριο και θα έφευγαν για Γιάννενα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ