Πρόεδρος της ΟΠΣΕ στο evima: Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εισακουστούν τα προβλήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων

Την Τρίτη 22/09 η ΟΠΣΕ πραγματοποίησε συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΔΣ των Πολιτιστικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Χαλκιδεων. Συζητήθηκαν ο τρόπος λειτουργίας τους με βάση τα μέτρα του Υπουργείου Πολιτισμού για την ασφαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων λόγω του Κορονοϊού και κατά πόσον είναι αυτά εφικτά να γίνουν. Βασικός όμως προβληματισμός των περισσότερων ήταν η εύρεση χώρου για τη διεξαγωγή των μαθημάτων, αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν σχολικές αίθουσες ή αίθουσες πολλαπλών χρήσεων σχολικών κτηρίων, οι οποίες όμως δεν παραχωρούνται.
Τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί μια επιστολή-ψήφισμα προς τους αρμόδιους φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας αναζητώντας λύση στα προβλήματα τους.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αναστάσιος Δημητρίου δήλωσε στο evima:Η Ομοσπονδία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εισακουστουν τα προβλήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων και εμείς υποσχόμαστε από μεριάς μας ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειάζονται και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.