ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ραβιόλος στο evima.gr: ΄Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ – Τι είπε για το άνοιγμα των Λυκείων

Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε στο evima.gr ο δήμαρχος Καρύστου
Ραβιόλος στο evima.gr: ΄Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ – Τι είπε για το άνοιγμα των Λυκείων

΄΄Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ΄΄ είπε μιλώντας στο evima.gr ο δήμαρχος Καρύστου. Ο Λευτέρης Ραβιόλος περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Καρύστου αλλά και την προετοιμασία του Δήμου για το άνοιγμα των Λυκείων την Δευτέρα 12 Απριλίου.

Διαβάστε τι είπε στη Ματίνα Ρέτσα ο δήμαρχος Καρύστου

Ματίνα Ρέτσα: κ. Δήμαρχε είμαστε ξανά σε υψηλά ποσοστά σχετικά με τα κρούσματα του covid. Ο Νομός εξακολουθεί να είναι στο βαθύ κόκκινο. Δυο λόγια για την κατάσταση στον Δήμο Καρύστου.

Λευτέρης Ραβιόλος: κ. Ρέτσα, ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ αν και το φως στο τούνελ έχει αρχίσει να φαίνεται επιβάλλεται από όλους μας να είμαστε προσεκτικοί και να εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρα προστασίας.

Στο Δήμο Καρύστου η ατομική ευθύνη των πολιτών και ο σωστός συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου Και το νοσοκομείο Καρύστου καθώς και τα γρήγορα αντανακλαστικά Ύψωσαν ένα τοίχο προστασίας απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Ματίνα Ρέτσα: κ. Ραβιόλο ποια η προετοιμασία του Δήμου Καρύστου για το άνοιγμα των Λυκείων την Δευτέρα 12 Απριλίου;

Λευτέρης Ραβιόλος: κ. Ρέτσα πράγματι ανοίγουν μετά από πολύ καιρό τα λύκεια. Είμαστε σε εγρήγορση και σχεδιάζουμε την συμβολή του Δήμου ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν στα σχολεία με ασφάλεια.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ