ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σεισμός Ελασσόνα – Διοικητής 5ης ΥΠΕ στο evima.gr: Κανονικά λειτουργούν νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στη Λάρισα

Τι δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα ο ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης
Σεισμός Ελασσόνα – Διοικητής 5ης ΥΠΕ στο evima.gr: Κανονικά λειτουργούν νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στη Λάρισα

Στο χορό των ρίχτερ η Θεσσαλία μετά και τον πολύ ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Στο evima.gr μίλησε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης μετά τον ισχυρό σεισμό και μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Λάρισας.

Ο κ. Σερέτης ανέφερε στη Ματίνα Ρέτσα μεταξύ άλλων: ΄΄κ. Ρέτσα ήταν ένας πολύ δυνατός σεισμός αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν προβλήματα στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Λάρισας. Τα νοσοκομεία μας λειτουργούν κανονικά όπως και τα Κέντρα Υγείας τα οποία επισκέπτομαι από την ώρα που έγινε ο σεισμός προκειμένου να έχω την εικόνα που υπάρχει. Είμαστε καλά και όλες οι υγειονομικές μονάδες της Λάρισας δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα μετά το σεισμό΄΄, ανέφερε αποκλειστικά στο evima.gr ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Ωστόσο σύμφωνα με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας και τον προϊστάμενο κ. Πολύζο Ζώη : «Δεν έχουν διαπιστωθεί υλικές ζημιές στα διοικητικά μας όρια, αλλά παραμένουμε σε ετοιμότητα σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας.

»Συστήνεται στους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση, να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας τους και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις υποδείξεις των σεισμολόγων και των αρμόδιων Φορέων , μέχρι να ολοκληρωθεί η μετασεισμική ακολουθία και να αποκλιμακωθεί το φαινόμενο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ