Τι ετοιμάζουν στην Αμαρυνθο Ζαχαριάς,Παπαγγελή και Βελέντζας- Τι δήλωσε ο πρόεδρος στο eVima

Επιβεβαίωση του eVima- Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε γράψει ότι κάτι καλό ετοιμάζει ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαρύνθου .
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Ζαχαριάς  μαζί με την αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγγελή και το πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Γιάννη Βελέντζα προχωρούν στην αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου led όπου θα φωτίσουν στην κυριολεξία την πόλη της Αμαρύνθου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Ζαχαριάς μίλησε αποκλειστικά στη Ματινα Ρετσα γιαυτο  το εγχείρημα.

Ματινα Τετσα-κ. Πρόεδρε δημοσιογραφικές μας πληροφορίες λένε πως ετοιμάζεται πολύ όμορφα πράγματα για την Αμαρύνθο. Θα λάμψει όντως η παραλία της Αμαρύνθου;

Κώστας Ζαχαριάς -κ. Ρετσα, χάρη στην κοινή και συλλογική προσπάθεια όλων μας και κυρίως της αντιδημάρχου κυρίας Παπαγγελή Μαρίας, και του προέδρου της Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ερέτριας κυρίου ΒΕΛΕΝΤΖΑ Ιωάννη από αύριο και σταδιακά μέσα στην εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει η αντικατάσταση και η τοποθέτηση νέων φωτιστικών led σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου από το γήπεδο μέχρι και τον φοίνικα , αλλά και περιμετρικά της πλατείας μας.
Επιτέλους η Αμαρυνθος θα έχει νέο φωτισμό.

Προκειται για μια δυνατή ομάδα με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγγελή η οποία αναμένεται να αλλάξει ριζικά την Αμάρυνθο.