“ΖΗΣΕ” Συνέντευξη κι Ημερίδα από την Αλίκη Βαβούλη στο Αλιβέρι [ΦΩΤΟ]

Λεβέντη: Κα Βαβούλη λίγες ημέρες πριν την παρθενική παρουσίαση του “ΖΗΣΕ” με την ημερίδα του ερχόμενου Σαββάτου, στο Αλιβέρι να ξανασυστήσουμε στους αναγνώστες μας, το “ΖΗΣΕ”.

Βαβούλη:Το “ΖΗΣΕ” είναι μια ιδέα μου, που τη ξεκίνησα το 2014 στο όμορφο Ναύπλιο και τη συνεχίζω έως και σήμερα φτάνοντας στο όμορφο νησί της Εύβοιας. Είναι μια σειρά απο διαδραστικές ημερίδες με στόχο τη ψυχική και σωματική υγεία του κοινού με εθελοντική παρουσία πάντα και σε συνεργασία με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων και λοιπούς φορείς. Στο” ΖΗΣΕ ” έχω δώσει διαδραστικό χαρακτήρα όπου εκτός από την συμμετοχή του κοινού και την επιστημονική ενημέρωση κάθε φορά έρχονται να συμπληρώσουν τα θεατρικά δρώμενα μου που σκοπό έχουν να δοθούν μηνύματα με τρόπο ξεκούραστο αλλά και ιδιαίτερο επάνω σε προβληματισμούς που βιώνει κάθε άνθρωπος στη καθημερινότητα του.

Λεβέντη:Να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για την ημερίδα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου στο Αλιβέρι!

Βαβούλη: Αυτή τη φορά τα θεατρικά δρώμενα μου θα συμπληρώσει χορογραφία και τραγούδια ιδιαίτερου ύφους η Σχολή Μουσικής – Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού Δήμητρας Γαλιτοπούλου που εκτιμώ ιδιαίτερα στην διαδραστική μου ημερίδα που θα γίνει το Σάββατο στις 23 Νοέμβρη και ώρα 5.30 στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου με είσοδο ελεύθερη. Ο τίτλος στο θέμα μας είναι …”Μπαμπά, Μαμά…συγγνώμη δε Σου μοιάζω…αγάπησε με, με το τρόπο που θα σε κάνω περήφανο!!!” Καθένας μας είναι μοναδικός και διαφορετικός!! Αυτό ισχύει και για τους “θησαυρούς” μας τα παιδιά μας!!! Μέσα από τα θεατρικά μου δρώμενα θα βιώσουμε πως νιώθουν και τι σκέφτονται τα παιδιά μας, πως δε μας κάνουν περήφανους γιατί παλεύουν με τη διαφορετικότητα μεταξύ των γονεϊκών σχέσεων και όχι μόνο! Ας δούμε λοιπόν ποιος είναι ο τρόπος που θέλουν τα παιδιά μας να τα αγαπάμε για να μας κάνουν περήφανους τελικά και να νιώθουν χαρούμενα φτάνοντας στους στόχους τους!

Λεβέντη: Μεγάλο το ενδιαφέρον κι η αναμονή από τον κόσμο για την ημερίδα καθώς και η συμμετοχή ανθρώπινου δυναμικού στην διοργάνωση. Θέλετε να μας μιλήσετε για εκείνους που στέκονται δίπλα σας ;

Βαβούλη: Με μεγάλη χαρά, να σας αναφέρω πως μαζί μου θα είναι καλεσμένος ομιλητής ο Ιατρός Γενικής Ιατρικής επιμελητής Β’ Ζέρβας Γεώργιος ο οποίος θα παρουσιάσει το Παιδικό Άγχος – Συμπτώματα -Αντιμετώπιση. Επίσης κοντά μας θα είναι ο Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων καθώς υποστηριχτές μας θα είναι κι η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας S.A.R 312. Οι πρόβες κι η ημερίδα καλύπτονται με την επαγγελματική φωτογράφιση “Vaso Fytrou photography” Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς επικοινωνίας evima.gr και την Ταμυναϊκή Ραδιοφωνία, όπως και τον χορηγό Vodafone Αλιβερίου. Ιδιαιτέρως θα ευχαριστήσω το Γιάννη Μπαϊρακτάρη που στέκεται το δεξί μου χέρι σε αυτή την εθελοντική μου προσπάθεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ως συντονίστρια και διοργανώτρια του “ΖΗΣΕ” αλλά κι ως πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Αλιβερίου τους γονείς για την υπομονή τους στις πολύωρες πρόβες με τα παιδιά τους που είναι και μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Αλιβερίου αλλά και στα παιδιά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στις πρόβες ακούραστα για τα θεατρικά δρώμενα της ημερίδας μου. Να εκφράσω την εκτίμηση μου στους δασκάλους και καθηγητές αλλά και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για τη συνεργασία με το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου, το 1ο Λύκειο Αλιβερίου, το ΕΠΑΛ και το Γυμνάσιο Κριεζών. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω στην διαδραστική ημερίδα “ΖΗΣΕ” θα συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολίων Εύβοιας ” Το Όραμα” με την εθελοντική του ομάδα “επιστημονικών και καλλιτεχνικών θεμάτων ” της οποίας είμαι επίτιμο Μέλος ως ομάδα διαδραστικών ημερίδων “ΖΗΣΕ” όπως επίτιμο μέλος είναι και ο Ιατρός Γενικής Ιατρικής επιμελητής Β Γεώργιος Ζέρβας.