ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τσώκος στο evima.gr: Θέματα που αφορούν τον Δήμο Ερέτριας και δεν τυγχάνουν την πλήρη διαφάνεια , θα είμαι απέναντι  !!!

Τι δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερέτριας Τσώκος Ευάγγελος
Τσώκος στο evima.gr: Θέματα που αφορούν τον Δήμο Ερέτριας και δεν τυγχάνουν την πλήρη διαφάνεια , θα είμαι απέναντι  !!!

Δεν πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαρτίου μετά από απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Με έγγραφο τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν την αντ’ιθεσή τους ως προς τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την αξιοποίηση για το Νησί των Ονείρων.

Ο  δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ερέτριας Τσώκος Ευάγγελος για το θέμα αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr: ΄΄Το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά ότι θέματα που αφορούν τον Δήμο και δεν τυγχάνουν την πλήρη διαφάνεια , θα είμαι απέναντι  !!!

Ήταν μια απόφαση της τοπικής κοινωνίας και κατ’επέκταση των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης κυρία Ρέτσα .

Άλλωστε εγώ προσωπικά είχα ξεκαθαρίσει την θέση μού εδώ και μέρες με δημόσια ανάρτηση.

Θα συνεχίσω να είμαι απέναντι και να υπερασπίζομαι τον τόπο μας πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του Δήμου μας΄΄.

 

Δείτε την επιστολή του κ. Ευάγγελου Τσώκου προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Ωστόσο με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Τσώκος είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την απόφαση του να μην συμμετάσχει στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ