ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ζέρβας στο evima.gr: Πως σχολίασε επαναλειτουργία των Λυκείων στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου

"Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη προχώρησει σε απολύμανση των σχολικών μονάδων και θα είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά στο evima.gr o Γιώργος Ζέρβας.
Ζέρβας στο evima.gr: Πως σχολίασε επαναλειτουργία των Λυκείων στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Τα συνεργεία του δήμου Κύμης Αλιβερίου, έπιασαν αμέσως δουλειά και στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν οι καθαρισμοί, οι απολυμάνσεις, οι όποιες επιδιορθώσεις και η τροφοδοσία των σχολείων με τα απαραίτητα απολυμαντικά. «Σύμμαχο» σε όλη αυτή την προσπάθεια αποτελούν οι εργασίες, οι οποίες ήδη έχουν γίνει από την προηγούμενη φορά που άνοιξε η εκπαίδευση κι έτσι το μικρό διάστημα που μεσολάβησε από την ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας μέχρι την έναρξη της επαναλειτουργίας των Λυκείων, δεν αποτέλεσε πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης κρίσης κορονοϊού δήμου Κύμης Αλιβερίου, Γιώργος Ζέρβας, μίλησε στο evima.gr, για την επαναλειτουργία των Λυκείων, σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ζέρβας ανέφερε,  “οι μαθητές των λυκείων επανέρχονται στο φυσικό τους χώρο,τις σχολικές αίθουσες. Τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, συνεχίζουμε με σύνεση τις δραστηριότητες μας”.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως, “με υπευθυνότητα, γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί θα εξοικειωθούν με τον σωστό τρόπο διενέργειας των self test. Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη προχώρησει σε απολύμανση των σχολικών μονάδων και θα είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ