Αυτό είναι το μωβ διαμάντι της Εύβοιας με την μοναδική ομορφιά
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυτό είναι το μωβ διαμάντι της Εύβοιας με την μοναδική ομορφιά

Το Μωβ Σπήλαιο Μεσοχωρίων στην Εύβοια αποτελεί ένα σπάνιας ομορφιάς φυσικό τοπίο.

Στους χάρτες η πατρίδα μας αναφέρεται ως Ελλάδα, στην πραγματικότητα όμως είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου και αυτό το μέχρι σήμερα άγνωστο αξιοθέατο – μνημείο της φύσης στην Εύβοια είναι μια ακόμα τρανή απόδειξη.

Όταν η ομάδα UpStories εντόπισε το συγκεκριμένο μνημείο της φύσης στους χάρτες της Google Μώβ Σπήλαιο Μεσοχωρίων απλά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Απορήσαμε πως ένα τόσο σπάνιας ομορφιάς φυσικο τοπίο που το όνομα του μάλιστα από αυτούς τους ελάχιστους που γνώριζαν μέχρι σήμερα την ύπαρξη του είναι Μωβ Σπήλαιο είναι δυνατόν να είναι παντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό;

 

Δεν το σκέφτηκαν στιγμή παραπάνω και οργάνωσαν το ταχύτερο δυνατό μια εξόρμηση προκειμένου να το καταγράψουμε. Η αποστολή τους δεν ήταν και ότι πιο εύκολο έχουω πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια καθώς χρειαζόταν ειδικό όχημα εκτός δρόμου (αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά το επιχείρήσαν με απλό συμβατικό όχημα και ο Θεός βοηθός) αλλά τελικά άξιζε και με το παραπάνω μιας και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αν δεν είναι ότι ομορφότερο έχουν κινηματογραφήσει όλα αυτά χρόνια σίγουρα συγκαταλέγεται στα κορυφαία πέντε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr