Αλμυροπόταμος: Ο ιδανικός προορισμός για Πάσχα στην Εύβοια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αλμυροπόταμος: Ο ιδανικός προορισμός για Πάσχα στην Εύβοια

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τις πασχαλινές διακοπές και ένας από τους νούμερο ένα προορισμούς για να απολαύσετε το φετινό Πάσχα στην Εύβοια είναι ο Αλμυροπόταμος.

To Πάσχα είναι εδώ και αρκετοί έχουν ήδη αναζητούν τον προορισμό που θα επιλέξουν για τις φετινές πασχαλινές διακοπές.

Ιδανική επιλογή για απόδραση της τελευταίας στιγμής και για ολιγοήμερες εκδρομές, ο Δήμος Καρύστου στο νοτιότερο άκρο της Εύβοιας, που προσφέρει έναν ακαταμάχητο συνδυασμό βουνού και θάλασσας.

Από τα πιο ωραία μέρη του δήμου Καρύστου είναι ο Αλμυροπόταμος, έχει ένα όμορφο και ιδιαίτερο Πάσχα…Είναι μάλιστα και από τις περιοχές με το έθιμο με τα φαναράκια και το κάψιμο του Ιούδα που απολαμβάνουν κάθε χρόνο οι επισκέπτες.

Είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του νησιού, σε απόσταση περίπου 80 χλμ από την Χαλκίδα.

Το παραθαλάσσιο χωριό που συνδυάζει τα ζεστά νερά του Αιγαίου με θέα που θυμίζει Ιόνιο και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος σε ό,τι αφορά στην προτίμηση των Ελλήνων ταξιδιωτών, αποτελείται από δύο οικισμούς – όνειρο που μυρίζουν… αρμύρα από χιλιόμετρα!

Πλήθος από δέντρα στολίζουν το τοπίο προσθέτοντας έντονα το στοιχείο του πράσινου το οποίο σε συνδυασμό με τις εξωτικές παραλίες προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Για πληροφορίες σχετικά με το πού να μείνετε δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr