Χαλκίδα-Αυτά συζήτησαν Νέζης – Χέλμης -Τι προγραμματίζουν

Με τον πρόεδρο Μιλτιάδη Χέλμη και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Μυλωνά της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας , συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προγραμματισμού κ. Ιωάννης Νέζης.
Θέμα η χάραξη ενός ενιαίου Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Τουριστική Ανάπτυξη του Δήμου Χαλκίδας.
Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής είναι μια βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη, η οποία θα συμβάλει στην Οικονομική Ανάπτυξη της περιοχής.
Κοινή παραδοχή είναι, ότι πρώτη φορά στο Δήμο Χαλκίδας επιχειρείται η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού πάνω στον Τουρισμό.
Ο Αντιδήμαρχος τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας με όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του Τουρισμού, καθώς και την αναγκαιότητα ενός ισχυρού brand name που θα καθιερώσει τον Δήμο Χαλκίδας στην συνείδηση των επισκεπτών ως έναν ασφαλή και οργανωμένο τουριστικό προορισμό.
Οι υποδομές αλλά και τα εναλλακτικά είδη Τουριστικού ενδιαφέροντος που μπορεί να υποστηρίξει ο Δήμος μέσω Θεματικών Ενοτήτων Τουρισμού συζητήθηκαν εκτενέστερα, ώστε το «προϊόν» να αναδεικνύεται και να προσελκύει επισκέπτες, αλλά και οι υποδομές να εξυπηρετούν.
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους και μάλιστα πολύ σύντομα , μιας και ο Αντιδήμαρχος αλλά και ο Πρόεδρος θα παρευρεθούν στην έκθεση: “Athens International Tourism Expo 2019”, στις 6-8/12/2019 στο Athens Metropolitan Expo.