Χειμερινός Τουρισμός στην Εύβοια: Έρχονται νέα voucher – Πότε και πώς θα τα πάρετε
Ειδησεις ευβοια

Χειμερινός Τουρισμός στην Εύβοια: Έρχονται νέα voucher – Πότε και πώς θα τα πάρετε

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Κι αυτό διότι δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να πραγματοποιήσουν διακοπές τόσο το Καλοκαίρι όσο και τον Χειμώνα μέσα από voucher στην Εύβοια.

Στην παρούσα συγκυρία, μάλιστα, στο επίκεντρο μπαίνει για τους ενδιαφερόμενους τα πακέτα που αφορούν τον χειμερινό τουρισμό.

Για το θέμα αυτό και για το νέο voucher το οποίο έρχεται τις επόμενες μέρες μίλησε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό Παραπολιτικά.

Εκεί ο υπουργός Τουρισμού έδωσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το νέο voucher. Ειδικότερα αποκάλυψε πότε θα δημοσιοποιηθεί, για τι ποσό ενίσχυσης μιλάμε και ποιες κατηγορίες θα αφορά.

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά που στάθηκε ο υπουργός Τουρισμού, καθώς και όλα τα επιμέρους στοιχεία του νέου voucher για τον χειμερινό τουρισμό.

Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή: Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στο ραδιοφωνικό σταθμό στα Παραπολιτικά, «μετά των Θεοφανίων και μόλις αρχίσει να υπάρχει μια καμπή μετά τις γιορτές, τότε θα κληρώσουμε 125 χιλιάδες ψηφιακά vouchers των 150 ευρώ,  για να στηρίξουμε και άλλο τους Έλληνες , για  να συνεχίσουν να κάνουν διακοπές εγχώριες, σε ορεινούς προορισμούς».

Χειμερινός Τουρισμός: Πώς δινόταν έως τώρα το voucher

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα το voucher που λάβανε ο κάθε δικαιούχος του προγράμματος  “Τουρισμός για Όλους” ήταν 150 ευρώ, ενώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67% ήταν στα 200 ευρώ.

Επίσης επισημαίνεται πως το πρόγραμμα αυτό κάλυπτε έως τώρα την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε ολόκληρη τη χώρα και όχι τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr