Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ προετοιμάζει το έδαφος της εξέλιξης και της αναδημιουργίας του τόπου μας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ προετοιμάζει το έδαφος της εξέλιξης και της αναδημιουργίας του τόπου μας

Η συγγραφή του Τουριστικού-Ιστορικού-Ενημερωτικού Οδηγού , αποτελεί και το δυνατότερο σημείο του Δήμου για την ανάδειξη του.

Η πανδημία όπως γνωρίζουμε όλοι, έχει αποξενώσει τους ανθρώπους, τις κοινωνίες και έχει δημιουργήσει αβεβαιότητα για το μέλλον.Η ελπίδα όμως υπάρχει και μας ωθεί να ονειρευόμαστε και να σχεδιάζουμε για τη μετά κορωνοϊού εποχή.
Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ σιγά σιγά προετοιμάζει το έδαφος της εξέλιξης και της αναδημιουργίας του τόπου μας
.
Η συγγραφή του Τουριστικού-Ιστορικού-Ενημερωτικού Οδηγού , αποτελεί και το δυνατότερο σημείο του Δήμου για την ανάδειξη του. Το ταξίδι του δεν μπόρεσε ο κορoνοϊός να το εμποδίσει, η αποστολή του σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί το προσκλητήριο που θα προετοιμάσει τους πολίτες, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επισκεφθούν τον τόπο μας.
Οι ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα μνημεία του Δήμου μας ταξίδεψαν μέσω του Οδηγού, σε πρώτη φάση σε όλες τις Εφορείες Αρχαιοτήτων της Ελλάδας, σε ορισμένα Υπουργεία και Υπηρεσίες αλλά και σε διάφορους πολίτες που θα τον προωθήσουν εντός και εκτός της χώρας.

Σε δεύτερη φάση σε όλους τους Δήμους και τα ΚΤΕΛ της χώρας και σε τρίτη φάση σε πολλά τουριστικά γραφεία-πρακτορεία και έπεται συνέχεια του ταξιδιού από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Οι παραλήπτες ήδη έχουν ανταποκριθεί και οι ευχαριστήριες κάρτες και τα τηλεφωνήματαείναι πολλά, κάτι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια γνωριμίας και ανάδειξης του τόπου μας σε
όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς, υπηρεσίες και πολίτες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr