ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δωρεάν διακοπές στην Εύβοια και τον χειμώνα -Οι τοπ προορισμοί

Δείτε που μπορείτε να αξιοποιήσετε το κουπόνι του «Τουρισμός για Όλους» τον χειμώνα στην Εϋβοια
Δωρεάν διακοπές στην Εύβοια και τον χειμώνα -Οι τοπ προορισμοί
Λίγες μέρες έμειναν για την πραγματοποίηση της κλήρωσης για τα voucher του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» και τις 200.000 θέσεις για φθηνές διακοπές στην Εύβοια.
Πιο αναλυτικά, στις 16 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα κουπόνια για φθηνές διακοπές μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους». Το ύψος του voucher θα είναι 150 ευρώ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους δικαιούχους μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. 

Τα προγράμματα κοινωνικός τουρισμός και τουρισμός για όλους θα συνεχιστούν μέχρι το 2025, ενώ η νέα κλήρωση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα αφορά όλους όσοι έκαναν αίτηση το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού Μαρία Ζαχαράκη, μόλις κληρωθούν οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

 

Διακοπές τον χειμώνα; Ποια μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε στην Εύβοια

 

Η Εύβοια όπως γνωρίζουμε αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για αποδράσεις, καθώς και συνδυάζει βουνό με θάλασσα, αλλά βρίσκεται και μία ανάσα από την Αθήνα, έτσι δίνει την δυνατότητα σε εκείνους που δεν έχουν πολλές μέρες στη διάθεσή τους για ξεκούραση να μπορέσουν να ξεκλέψουν ένα τριήμερο για να αλλάξουν παραστάσεις και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Σε μόλις 2 με 3 ώρες μπορείτε να βρεθείτε στα γραφικά χωριά της Εύβοιας και τις μαγικές παραλίες της που έχουν έναν εξωτικό αέρα και γαληνεύουν και την πιο… ταραγμένη ψυχη!.

Λίμνη Ευβοίας

Η Βόρεια Εύβοια είναι από τους κορυφαίους προορισμούς και η Λίμνη αποτελεί επίσης ένα μαγικό μέρος για μία μίνι απόδραση. Επισκεφθείτε το απολιθωμένο δάσος της κερασιάς με το μουσείο απολιθωμένων θηλαστικών, ενώ μη ξεχάσετε να πάτε στο φαράγγι του Δρυμώνα, ένα φυσικό αξιοθέατο με καταρράκτες που κόβουν την ανάσα, ιδανικό για όσους αγαπούν την πεζοπορία.

Στενή

Η φυσική ομορφιά της Στενής είναι αδιαμφισβήτητη με τρεχούμενα νερά που εντυπωσιάζουν και την καθιστούν προορισμό για όλες τις εποχές. Πεζοπορία, ποδηλασία, βόλτες με το αυτοκίνητο και μπόλικο οξυγόνο είναι όσα μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διαμονή σας εκεί.

Κύμη

Ο μύλος του Σαντά είναι η τοποθεσία που ο καθένας πρέπει να επισκεφθεί τουλάχιστον μία φορά πηγαινοντας στην Κύμη καθώς η θέα στην μαγική αυτή περιοχή της κεντρικής Εύβοιας μπορεί να σας κάνει να… παραμιλάτε. Παράλληλα στην Κύμη μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφικά χωριουδάκια της περιοχής που κρύβουν μικρούς παράδεισους ικανούς να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ