Επίδομα 150 ευρώ για Εύβοια: Σε ποια μαγαζιά εξαργυρώνεται
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επίδομα 150 ευρώ για Εύβοια: Σε ποια μαγαζιά εξαργυρώνεται

Πώς και που μπορούμε να ξοδέψουμε τα 150 ευρώ που δίνονται ως επίδομα για διακοπές στην Εύβοια. Αναλυτικά οι πληροφορίες σχετικά με το τι ισχύει για την διαμονή, την διατροφή και τις μεταφορές στο νησί.

Αναλυτικές εξηγήσεις σχετικά με το που μπορούν να ξοδευτούν τα 150 ευρώ που δίνονται ως επίδομα σε πολίτες που επιθυμούν να κάνουν διακοπές στην Εύβοια φέτος, δίνονται στο περιθώριο του ανοίγματος της πλατφόρμας για υποβολή σχετικών αιτήσεων.

Ακολουθεί κείμενο ερωτήσεων και απαντήσεων όπου δίνονται οι πληροφορίες σχετικά με το τι ισχύει για την διαμονή, την διατροφή και τις μεταφορές στο νησί.

Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες που έχουν οριστεί για τη δράση, όσον αφορά την τοπική μεταφορά;

Περιλαμβάνονται τα εξής: ενοικίαση αυτοκινήτων, υπηρεσίες ταξί, υπηρεσίες λεωφορείων, θαλάσσιες μεταφορές (από Δήμο σε Δήμο), ενοικίαση θαλάσσιων σκαφών, μαρίνες / παροχή υπηρεσιών σε μαρίνες, λοιπές μεταφορές, ενοικίαση σκαφών, λοιπές ενοικιάσεις μηχανοκίνητων οχημάτων κλπ.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνεται η κράτηση και έκδοση ακτοπλοϊκών ή/και αεροπορικών εισιτηρίων από ή/και προς τα επιλέξιμα μέρη της δράσης.

Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες που έχουν οριστεί για τη δράση, όσον αφορά τη διαμονή;

Στις επιλέξιμες δαπάνες της κατηγορίας «διαμονή» περιλαμβάνονται τα εξής: ξενοδοχειακές επιχειρήσεις / καταλύματα, ενοικίαση τροχόσπιτων, λοιπές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις /καταλύματα, timeshare real estate, κατασκηνώσεις αναψυχής και αθλητισμού, campings κλπ.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται συναλλαγές πληρωμής σε πλατφόρμες κράτησης βραχυπρόθεσμης ενοικίασης καταλυμάτων. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κράτηση μέσω σχετικών εφαρμογών αλλά η πληρωμή θα πρέπει να γίνει σε φυσικό POS της επιχείρησης στον τόπο διαμονής.

Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες που έχουν οριστεί για τη δράση, όσον αφορά την εστίαση;

Στις επιλέξιμες δαπάνες της κατηγορίας «εστίαση» περιλαμβάνονται οι εξής κατηγορίες: επιχειρήσεις εστίασης και εστιατόρια, bars / taverns / lounges / discos, fast food κλπ.

Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων και υπεραγορών (σουπερμάρκετ κλπ).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr