ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εύβοια: Ποια είναι τα Κυμιωτόπουλα που έφτιαξαν την πανέμορφη κατασκευή καλώντας άπαντες στην πανέμορφη πόλη τους [εικόνες]

Η αγάπη τους για την Κύμη δεν κρύβεται!
Εύβοια: Ποια είναι τα Κυμιωτόπουλα που έφτιαξαν την πανέμορφη κατασκευή καλώντας άπαντες στην πανέμορφη πόλη τους [εικόνες]

Η Κύμη είναι μοναδική και έχει  μοναδικούς ανθρώπους !

Στην προσπάθεια τους να διαφημίσουν την περιοχή μια ομάδα νέων δημιούργησε και τοποθέτησε αυτή την διαφημιστική κατασκευή με την οποία αφενός δειπνούν την αγάπη τους για την πόλη αφετέρου προσκαλούν όλους εν όψει καλοκαιριού στην Κύμη!

Σε ένα σημείο-σήμα κατατεθέν για την Κύμη στο πεζούλι της “στροφής του Γιαννάκη” ή “Νυφοπάζαρο”, εκεί που όντως καταλαβαίνεις γιατί η Κύμη αποκαλείται “Το μπαλκόνι του Αιγαίου”, εκεί όπου συναντιούνται οι νέοι της πόλης μας εδώ και πολλά πολλά χρόνια, εκεί μία ομάδα Κυμιωτόπουλων κατασκεύασε και τοποθέτησε μία όμορφη κατασκευή που μας ενθουσίασε πολύ και είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιαστεί τόσο από τους ντόπιους, όσο και από τους επισκέπτες της πόλης μας. Γιατί όλοι μας αγαπάμε την Κύμη ή, αλλιώς, we ♥️ Kimi! Μπράβο σας παιδιά!
Η ομάδα των νέων αποτελείται από τους: Βαγγέλη Γέραλη, Βαγγέλη Γιαμά, Δημήτρη Κατσής, Δημήτρη Μάστορη, Ταξιάρχη Βάχλα και Στάμο Δαφνή!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ