ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εύβοια: Στις πρώτες προτιμήσεις τα Λουτρά Αιδηψού για τις καλοκαιρινές διακοπές – Πως κινούνται οι κρατήσεις

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς
Εύβοια: Στις πρώτες προτιμήσεις τα Λουτρά Αιδηψού για τις καλοκαιρινές διακοπές – Πως κινούνται οι κρατήσεις

Τόπος μαγικός τα Λουτρά Αιδηψού καθώς αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό και για το φετινό καλοκαίρι.

Το πρώτο δείγμα ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος καθώς η επισκεψιμότητα χτύπησε κόκκινο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν τα Λουτρά Αιδηψού για να περάσουν το τριήμερο ωστο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς στο evima.gr, οι κρατήσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά ικανοποιητικές.

Την ίδια η δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα σε όλους τους επιχειρηματίες του Τουρισμού και της εστίασης!

Τα Λουτρά Αιδηψού είναι καταφύγιο γαλήνης και ευεξίας

Ένα από τα υπέροχα μέρη της Βόρειας Εύβοιας είναι τα Λουτρά Αιδηψού.

Η παραλία των Λουτρών Αιδηψού βρίσκεται στην καρδιά της λουτρόπολης. Κυρίως κάνουν μπάνιο ηλικιωμένοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται τα ιαματικά νερά.

 

Στα Λουτρά Αιδηψού απολαμβάνετε την ιαματική δύναμη των νερών που απόλαυσαν χρόνια πριν κάποιοι άλλοι επισκέπτες… Αυτοκράτορες, όπως ο Αδριανός, ο Mάρκος Αυρήλιος και ο Μέγας Κωνσταντίνος, ήρθαν στην μικρή αυτή πόλη της Εύβοιας για θεραπεία. Ο ίδιος ο Αριστοτέλης προσπάθησε να ερμηνεύσει το φαινόμενο των ιαματικών νερών της. Λαμπεροί εκπρόσωποι τους διεθνούς τζετ σετ της νεότερης εποχής, όπως ο Ωνάσης, η Κάλλας, η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Ομάρ Σαρίφ, Έλληνες πολιτικοί, εφοπλιστές, βιομήχανοι, καλλιτέχνες, ένιωσαν στο σώμα τους τα ευεργετικά αποτελέσματα των νερών της Αιδηψού. Aνακαλύψτε και εσείς αυτόν το φυσικό θησαυρό, ένα σπα με αξία διαχρονική. Τα Λουτρά Αιδηψού, το δικό σας καταφύγιο γαλήνης και ευεξίας.

Στα Λουτρά θα καταπολεμήσετε το στρες, θα ανανεωθείτε, θα ανακτήσετε την πνευματική σας διαύγεια και θα φύγετε με μία μοναδική αίσθηση ευεξίας. Στη διάσημη λουτρόπολη της Εύβοιας σάς περιμένουν πάνω από 80 ιαματικές πηγές και ένα υπέροχο τοπίο πλούσιας βλάστησης που συναντά τη γαλαζοπράσινη θάλασσα. Σε σπα, δημόσια και ιδιωτικά υδροθεραπευτήρια, πισίνες ξενοδοχείων, χιλιάδες άνθρωποι βρίσκουν ανακούφιση από παθήσεις. Θαλάσσια και ιαματικά νερά, δινόλουτρα, ποσιθεραπεία, λασπόλουτρα, κολύμπι στη θάλασσα όπου καταλήγουν οι πηγές. Ό,τι και αν επιλέξετε, στην Αιδηψό θα αναγεννηθείτε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ