ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Εύβοια στις προτάσεις για τουρισμό από τον Guardian

Τι αναφέρει για την Εύβοια το δημοσίευμα
Η Εύβοια στις προτάσεις για τουρισμό από τον Guardian

Η Εύβοια στις προτάσεις για τουρισμό από τον Guardian

Τους 10 ομορφότερους ασφαλείς προορισμούς στην Ελλάδα προτείνει κατά την κρίση του στο αναγνωστικό του κοινό ο Guardian στη Βρετανία, υπογραμμίζοντας τον συνδυασμό της ποιότητας των διακοπών με την προστασία της υγείας στην Ελλάδα για τους επισκέπτες.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι αυξάνονται οι κρατήσεις από τη Βρετανία για την Ελλάδα φέτος καθώς ο κόσμος σχεδιάζει τις περισσότερο αναμενόμενες από ποτέ διακοπές του, ενώ χρησιμοποιεί για να εξηγήσει την ιδιαιτερότητα των διακοπών στην Ελλάδα τις ελληνικές λέξεις «φιλοξενία» και «μεράκι».

«Αυτοί οι 10 εντυπωσιακοί νησιωτικοί και ηπειρωτικοί προορισμοί προσφέρουν μια πολύ πιο χορταστική πλευρά της Ελλάδας», αναφέρει το δημοσίευμα: «Πρόκειται για μέρη όπου οι άνθρωποι προσφέρουν με υπερηφάνεια τη φιλοξενία τους, κατά το αρχαίο έθιμο της αγάπης προς τους ξένους, και όπου τα πράγματα γίνονται με μεράκι, αγάπη και ψυχή».

Οι προορισμοί αυτοί, που όπως λέει η βρετανική εφημερίδα είναι το είδος που κάνει τον κόσμο να ερωτεύεται την Ελλάδα.

Εύβοια

Το δεύτερο μεγαλύτερο ελληνικό νησί, με πρόσβαση και διά ξηράς, είναι ένα διαμάντι που αξίζει για την ποικιλία που προσφέρει: Αλλού μοιάζει με μια… Ελβετία που κρέμεται πάνω από τη θάλασσα, και αλλού με την Καραϊβική. Έχει πάρα πολλά πράγματα για να κάνει κανείς και δεν έχει σχεδόν ποτέ πολύ κόσμο, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ