Η Νήσος Εύβοια Regatta 2020 άνοιξε τα πανιά της – Απόψε στον Κάραβο Αλιβερίου

Η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020 “, άνοιξε τα πανιά της, έχοντας αυτή την φορά, την Τιμή να τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου υποδεχθήκαμε τα πληρώματα, για να τα ξεναγήσουμε αργότερα, σε αξιοθέατα της πόλη μας και να τους παρουσιάσουμε το μοναδικό Παλιρροιακό Φαινόμενο, αφού στους στόχους του Επιμελητηρίου μας ανάμεσα σε άλλους από την διοργάνωση, είναι να προβάλει στους συμμετέχοντες την ιστορία, τον πολιτισμό μας και την κουλτούρα μας, να τους παρουσιάσει ιστορικές μας πόλεις, αξιοθέατα, πολιτιστικές διαδρομές, εκδηλώσεις τοπικών πολιτισμών.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση της Inshore ιστιοδρομίας Χαλκίδας και έλαβε χώρα η Τελετή Έναρξης.

Σήμερα ξεκίνησε η παράκτια ιστιοδρομία Χαλκίδα Κάραβος Αλιβερίου, με σκοπό στην συνέχεια, η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020 “, να αγκαλιάσει κατά την διαδρομή της το λιμάνι του Αλμυροποτάμου και να τερματίσει στις 8 Αυγούστου στο λιμάνι της Καρύστου.

Οργανωτές της “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020 “, είναι το Επιμελητήριο Εύβοιας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ) και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας Α.Ε. (ΟΛΝΕ) και των Δήμων Χαλκιδέων, Κύμης – Αλιβερίου και Καρύστου.