Λιανή Άμμος Εύβοιας: Η μαγική πισίνα του Αιγαίου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λιανή Άμμος Εύβοιας: Η μαγική πισίνα του Αιγαίου

Ένα παραδεισένιο τοπίο για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο

Το Αιγαίο είναι στα καλύτερά του καθώς τα πεντακάθαρα νερά του λούζουν αυτή την πανέμορφη παραλία που έχει λεπτή, λευκή άμμο και καταπληκτικά χρώματα.

Η Λιανή Άμμος, λοιπόν, συναντάται σε απόσταση μόλις 2 ωρών από το κέντρο της Αθήνας και καλωσορίζει τους επισκέπτες της στην υδάτινη αγκαλιά της, που στην κυριολεξία μοιάζει με ψεύτικη. Στην ουσία πρόκειται για μια τεράστια τιρκουάζ «πισίνα» με πεντακάθαρα και ρηχά νερά, που είναι ιδανικά και για οικογένειες. Η παραλία συναντάται κοντά στους Αγίους Αποστόλους στην Εύβοια, με το Αιγαίο στο συγκεκριμένο σημείο να συναντάται στα καλύτερά του!

Με πολλά δέντρα να την περιβάλουν, δημιουργείται ένα τοπίο πανέμορφο που όλα τα στοιχεία της φύσης συμφωνούν αρμονικά.

Είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο. Η Λιανή Άμμος χωρίζεται σε μικρές αμμουδιές που αποτελούν το απόλυτο ησυχαστήριο για αυτούς που επιθυμούν την ιδιωτικότητα τους. Η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με τα καταγάλανα της νερά, την κατατάσσουν σε μαγευτική παραλία. Ο καιρός δεν την πιάνει πολύ και η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή.

Τα δέντρα που την περιβάλουν δημιουργούν μεγάλους χώρους σκίασης μόλις 10 μέτρα από το νερό. Είναι ιδανική για οικογένειες αφού η σχετικά ρηχή θάλασσα σε συνδυασμό με την σκιά αποτελούν την βασική επιλογή για την προστασία των νεότερων μελών τους. Απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί ένα σίγουρο «καταφύγιο» από τον καύσωνα που μαστίζει τη Χώρα αυτή την περίοδο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr