ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Μεγάλη Αμμος – Viral έγινε η παραλία της Εύβοιας

Μεγάλη Αμμος – Viral  έγινε η παραλία της Εύβοιας
Το μήνυμα για τον Τουρισμό που θέλησε να περάσει φέτος η Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κόσμο, με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ιδιαίτερο και προσεκτικά μελετημένο. Και πάνω από όλα με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Πού όμως βρίσκεται αυτή η εκπληκτική […]

Το μήνυμα για τον Τουρισμό που θέλησε να περάσει φέτος η Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κόσμο, με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ιδιαίτερο και προσεκτικά μελετημένο. Και πάνω από όλα με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Πού όμως βρίσκεται αυτή η εκπληκτική γωνιά; Στη Νότια Εύβοια, είναι η απάντηση. Από την κυβέρνηση κρατούν ως μυστικό την τοποθεσία, ωστόσο για τους γνώστες της περιοχής η απάντηση ήταν γνωστή ήδη από πριν: Μεγάλη Αμμος, κοντά στο Μαρμάρι.

Απολαύστε τη Μεγάλη Αμμο που από χθες πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον τουρισμό και καλεί όλους να ζήσουν τη φιλοσοφία του ελληνικού καλοκαιριού.

Φωτογραφίες από το Shutterstock

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr