ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μώρος στο evima.gr: Άνοιξε πανιά η 3η Evia Island Regatta 2021

Με μεγάλη ικανοποίηση καθώς όλα ήταν άρτια οργανωμένα ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι της 3ης EEvia Island Regatta 2021.
Μώρος στο evima.gr: Άνοιξε πανιά η 3η Evia Island Regatta 2021

Με μεγάλη ικανοποίηση καθώς όλα ήταν άρτια οργανωμένα ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι της 3ης Evia Island Regatta 2021.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Μώρος δήλωσε χαρακτηριστικά στο evima.gr: Άνοιξε πανιά σήμερα η 3η Evia Island Regatta 2021 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος τόσο από τις συμμετοχές όσο και από την διοργάνωση διότι καταφέραμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω COVID 19 να είναι όλα άρτια οργανωμένα και κυρίως με ασφάλεια. Ξεκινήσαμε το υπέροχο ταξίδι το οποίο θα καταλήξει στην Σκύρο! Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες και ραντεβού στη Σκύρο στον τελικό μας προορισμό».

Ο πρόεδρος της επιτροπής της Evia Island Regatta 2021, Νίκος Μώρος μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Κώστα Γαλάνη έδωσαν την εκκίνηση της υπεροχής αυτής διοργάνωσης!

»Η 3η Evia Island Regatta 2021 άνοιξε σήμερα τα πανιά της και ταξιδεύουμε μαζί της σε κάποιους από τους μοναδικούς προορισμούς της πανέμορφης Εύβοιας και της ξεχωριστής μας Σκύρου.

Μια διοργάνωση που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις και την υποστήριξη όλων μας, καθώς πέρα από το δυναμικό τρόπο με τον οποίο προωθεί το τουριστικό προϊόν του τόπου μας, ξεχειλίζει από το μεράκι και το πάθος των ανθρώπων που την πλαισιώνουν.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Επιμελητήριο Εύβοιας, το Σ.Α.Μ.Ε.Ε. τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας και όλους όσους δούλεψαν για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης.

Εικόνες

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ