Πάσχα 2023: Πρώτο «κρας τεστ» για τον τουρισμό στην Εύβοια- Τι λένε ξενοδόχοι στο evima.gr
Ειδησεις ευβοια

Πάσχα 2023: Πρώτο «κρας τεστ» για τον τουρισμό στην Εύβοια- Τι λένε ξενοδόχοι στο evima.gr

Καθώς πλήθος πολιτών επέλεξε για άλλη μια φορά την Εύβοια προκειμένου να γιορτάσει το Πάσχα, ξενοδόχοι κάνουν λόγο για πολύ θετικές ενδείξεις για το τί μέλλει γενέσθαι φέτος το καλοκαίρι στο νησί όσον αφορά την πληρότητα
Η αθρόα άφιξη των εκδρομέων για τον εορτασμό του Πάσχα στην Εύβοια αποτελεί τουλάχιστον αισιόδοξη ένδειξη και ένα μικρό πρώτο δείγμα για την κίνηση της φετινής τουριστικής σεζόν στο νησί.

Καθώς πλήθος πολιτών από κάθε μεριά της Ελλάδας και όχι μόνο επέλεξε για άλλη μια φορά την Εύβοια για μια σύντομη ή και μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια, απόδραση προκειμένου να γιορτάσει το Πάσχα, ξενοδόχοι τόσο Βόρεια όσο και στη Νότια Εύβοια κάνουν λόγο για πολύ θετικές ενδείξεις για το τί μέλλει γενέσθαι φέτος το καλοκαίρι αφού ήδη μεγάλη ζήτηση έχει ξεκινήσει όσον αφορά καταλύματα για το προσεχές διάστημα.Όπως δήλωσε ο Νίκος Σμιλίρης, Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Εύβοιας στο Evima.gr, αυξημένη είναι η επιβατική κίνηση από την Παρασκεύν 7/4, κάτι το οποίο συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με αποκορύφωμα την Μεγάλη Πέμπτη.

Όπως εξήγησε έχουν ενισχυθεί σημαντικά τα δρομολόγια της Θεσσαλονίκης τα οποία καθημερινά, βάζοντας επιπλέον λεωφορεία οπότε χρειαστεί.

Το ίδιο ισχύει και για την γραμμή της Αθήνας.

Με ΙΧ είτε με πλοίο, η Εύβοια έχει ήδη ξεκινήσει να υποδέχεται πλήθος πολιτών από την Αθήνα και όχι μόνο αφού ενδεικτικά Αιδηψός, Ερέτρια και Καρυστία “βούλιαξαν από κόσμο”.

Η επίσημη τουριστική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Καρύστου ανακοίνωσε τα νέα δρομολόγια των ferry boat σημειώνοντας πως σε κάθε περίπτωση τα δρομολόγια μπορεί να μεταβληθούν λόγω καιρικών συνθηκών.

Ταυτόχρονα για η Αιδηψός είναι από τις πιο γνωστές πόλεις της Εύβοιας και είναι η πύλη για τους περισσότερους επισκέπτες που ταξιδεύουν στη Βόρεια Εύβοια με φέρυμποτ.

Πόλη όμορφη και πλήρως οργανωμένη, τόσο στον τομέα του ιαματικού τουρισμού όσο και στη φιλοξενία και διασκέδαση των επισκεπτών της,  εξυπηρετείται από Ferries με καθημερινά και συχνά δρομολόγια από και προς τα λιμάνια της Αιδηψού και της Αρκίτσας.

Καθημερινές ανταποκρίσεις με φέρυ μποτ ανάμεσα στα λιμάνια Ωρωπού και Ερέτριας στην Εύβοια.

Σε κάθε περίπτωση επόμενο “κρας τεστ” για τον τουρισμό στην Εύβοια θα είναι πλέον το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος περίοδος που σηματοδοτεί και την εκκίνηση της καλοκαιρινής σεζόν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr