ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ποια σέξι κυρία ντυμένη στα κόκκινα κινηματογραφήθηκε στη Χαλκίδα?

Η κινηματογραφιση της για τρεις μέρες διενεργήθηκε για τη δημιουργία Travel video που θα αξιοποιηθεί για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα
Ποια σέξι κυρία ντυμένη στα κόκκινα κινηματογραφήθηκε στη Χαλκίδα?

Στις 3 με 5 Ιουνίου η εταιρεία Explore DMC και η Media World ξενάγησε τη μοναδική Ferrari F8 Tributo στην υπέροχη πόλη της Χαλκίδας, στοχεύοντας στην ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Χαλκίδας και στην ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς.

Η κινηματογραφιση της για τρεις μέρες διενεργήθηκε για τη δημιουργία Travel video που θα αξιοποιηθεί για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δείτε σε αυτό το βίντεο, Back stage στιγμιότυπα και μοναδικές στιγμές φιλοξενίας από την υπέροχη πόλη της Χαλκίδας και τους ανθρώπους της. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην δημιουργία αυτού του καινοτόμου εγχειρήματος για την προβολή της Χαλκίδας.

Σε λίγες μέρες το βίντεο με την μοναδική Φερράρι θα ταξιδεύει στην Ελλάδα και όχι μόνο προβάλλοντας την Χαλκίδα και την Εύβοια με έναν μοναδικό τρόπο!!

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ