Πρόεδρος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού στο evima.gr: Ο καλύτερος Αύγουστος της δεκαετίας
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πρόεδρος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού στο evima.gr: Ο καλύτερος Αύγουστος της δεκαετίας

Όπως αναφέρει, εκτιμά ότι στην περίπτωση της Βορείου Εύβοιας η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει την στήριξη της και όσων αφορά τον τουρισμό.

Για τον καλύτερο Αύγουστο της τελευταίας δεκαετίας έκανε λόγο μιλώντας στο evima.gr ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού.

Όπως τονίζει ως προς αυτό βοήθησαν πάρα πολύ τα voucher του North Evia Pass που διέθεσε η κυβέρνηση.

“Πραγματικά ήταν ένα πολύ μεγάλο στήριγμα για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας καθώς βλέπουμε ότι μέχρι και τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της τουριστικής σεζόν υπάρχει μεγάλη κίνηση” αναφέρει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως σε κάθε περίπτωση, προβλήματα συνεχίζουν και υπάρχουν για τον κλάδο καθώς μετά από δυο χρόνια με Covid και την περσινή καταστροφή με τις πυρκαγιές, η αγορά και η κοινωνία εν γένει καλείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας, του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων και της αύξησης τιμών στην ενέργεια.

“Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι ότι μια καλή χρόνια δεν μπορεί να ισορροπήσει όλα αυτά τα προβλήματα”, συνοψίζει.

Όπως αναφέρει, εκτιμά ότι στην περίπτωση της Βορείου Εύβοιας η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει την στήριξη της και όσων αφορά τον τουρισμό.

“Είναι σημαντικό τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ όπως και το North Evia Pass να συνεχίσουν να λειτουργούν με το ίδιο καθεστώς για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον για να μπορούμε να πούμε ότι πραγματικά οι επιχειρήσεις μας μπαίνουν σε μια κανονικότητα” συνοψίζει υπογραμμίζοντας επίσης ότι θεωρεί πως τα συγκεκριμένα voucher μπορούν βοηθήσουν να ανέβει η περιοχή και τους χειμερινούς μήνες.

“Μην ξεχνάμε ότι με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα και στον κόσμο που ίσως να μην μπορούσε, να κάνει τις διακοπές του” επισημαίνει συνοψίζοντας πως είναι σημαντικό να υπάρξουν επιδοτούμενα προγράμματα όπως είναι το ΕΣΠΑ στερευμένα για τις επιχειρήσεις της Βορείου Εύβοιας.

“Για να μπορέσουν να αναβαθμιστούν, εκσυγχρονιστούν και βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους”, αιτιολογεί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr