ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ρεπορτάζ evima.gr: Ξεκίνησε τις εργασίες το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Νότια Εύβοια – Πότε θα είναι έτοιμο

Ρεπορτάζ evima.gr: Ξεκίνησε τις εργασίες το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Νότια Εύβοια – Πότε θα είναι έτοιμο
Αποκλειστικές εικόνες από τις εργασίες για τη μεγάλη τουριστική επένδυση στη Νότια Εύβοια

Μια νέα πολυτελής τουριστική επένδυση ξεκίνησε στην Εύβοια. Πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα της οποίας οι εργασίες ξεκίνησαν στα Νότια του Νομού όπως κατέγραψε ο φακός του evima.gr

Συγκεκριμένα, το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων κατασκευάζεται ήδη σε έκταση 54,2 στρεμμάτων στη θέση Χερομύλι Πετριών στη Δημοτική Ενότητα Δυστίων στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου.

Το νέο 5άστερο στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου

Η ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων θα ανεγερθεί στη θέση “Χερόμυλος” του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Αφορά σε ανέγερση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 5 αστέρων, δυναμικότητας 190 κλινών, με δωμάτια τύπου bungalows, πισίνες, κεντρικό εστιατόριο και bar, κεντρική πισίνα, κτίριο reception, Spa, συνεδριακούς χώρους, κτίριο εστιατορίου με πισίνα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, σε γήπεδο 54,2 στρεμμάτων.

Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου θα είναι 78 δωμάτια που θα αποτελούνται από 61 δίκλινα δωμάτια, 4 δίκλινα για άτομα Α.Μ.Ε.Α., 6 τρίκλινα και 7 βίλες.

Προβλέπεται εκτεταμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και γήπεδο τέννις, ενώ εντός του συγκροτήματος προβλέπεται να κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρικά οχήματα. Όλες οι στάθμες του συγκροτήματος έχουν προσπέλαση με τα ηλεκτρικά οχήματα και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, τοποθετούνται ανελκυστήρες, κατάλληλοι για άτομα ΑΜΕΑ.

Το καλοκαίρι του 2021 εγκρίθηκε μάλιστα από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) και η αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο ξενοδοχείο.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία Χερόμυλος Resort Α.Ε.

Αποκλειστικές εικόνες από τη μεγάλη τουριστική επένδυση στη Νότια Εύβοια

Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου θα είναι 78 δωμάτια που θα αποτελούνται από 61 δίκλινα δωμάτια, 4 δίκλινα για άτομα Α.Μ.Ε.Α., 6 τρίκλινα και 7 βίλες.

Η συνολική δόμηση αγγίζει τα 8.186 τ.μ. και θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων πισίνες, εγκαταστάσεις εστίασης, συνεδριακό κέντρο και spa.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία “Χερόμυλος Resort Α.Ε.”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr