ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σκύρος: Επιπλέον δρομολόγια για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – “Βούλιαξε” το νησί

Η ανακοίνωση της ΣΝΕ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Σκύρος: Επιπλέον δρομολόγια για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – “Βούλιαξε” το νησί

Η Σκύρος Ναυτική Εταιρία λόγω της αυξημένης κίνησης για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ανακοινώνει και νέο δρομολόγιο την Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Χθες ωστόσο η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη στο λιμάνι της Κύμης με τα ιχ αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές μέχρι και έξω από το λιμάνι.

Η πληρότητα αγγίζει το 100%

Την υψηλή δημοφιλία της Σκύρου στους Έλληνες επισκέπτες επιβεβαιώνουν τα πρώτα στοιχεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου οι πληρότητες αγγίζουν το 100% τόσο στα ξενοδοχειακά καταλύματα όσο και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Σκυριανής Ναυτικής Εταιρείας (ΣΝΕ), που πραγματοποιεί καθημερινά το δρομολόγιο Κύμη-Σκύρο.

«Αξιοποιώντας το γεγονός ότι η Σκύρος απευθύνεται παραδοσιακά σε Έλληνες επισκέπτες και σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα οικονομικές τιμές στη διαμονή και την εστίαση, δουλεύουμε στενά και σε καθημερινό επίπεδο με τους επαγγελματίες του τουρισμού για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους επισκέπτονται το νησί μας», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σκύρου, Νίκος Μαυρίκος, ο οποίος στέκεται και στο γεγονός ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία», το νησί είναι πλέον ένας covid-free προορισμός. «Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού, πάνω από το 80%, έχει ήδη εμβολιαστεί, ενώ και οι υπόλοιποι, που αποτελούν κυρίως νεαρές ηλικίες, ήδη προγραμματίζουν τα ραντεβού τους», αναφέρει ο κ. Μαυρίκος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ