ΑΠΟΨΕΙΣ

Σκύρος: Το νησί που τα συνδυάζει όλα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Η Σκύρος είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Βορείων Σποράδων.
Σκύρος: Το νησί που τα συνδυάζει όλα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Η Σκύρος είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Βρίσκεται μια «ανάσα» από την Εύβοια με καράβι από το λιμάνι της Κύμης είναι ακριβώς 1 και 30 λεπτά, μπορείτε να ταξιδέψετε και αεροπορικός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Είναι οικονομική αλλά την ίδια στιγμή και πολύ εκλεκτική και μακριά από τη λογική του μαζικού τουρισμού, ο, τι και να σας πουν για την Σκύρο, αν δεν την δείτε από κοντά δεν θα το πιστέψετε και σχεδόν το αποκλείουμε να μην σας κλέψει την καρδιά.

Η Σκύρος είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Σποράδων. Προσφέρετε για οικογενειακές διακοπές αλλά και… παρεΐστικη διαμονή. Πρωτεύουσα της Σκύρου είναι η Χώρα, 9 χιλιόμετρα μακριά από το λιμάνι.

Η Χώρα είναι αυτό το σημείο του νησιού που δίνει 100% κυκλαδιτίκη εικόνα.Πεντακάθαρη, αμφιθεατρικά χτισμένη, προσεγμένη, με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, με άσπρα, πάντα φρεσκοβαμμένα σπίτια και περιποιημένες αυλές.

Οι παραλίες στη Σκύρο διακρίνονται για τη φυσική τους ομορφιά και τη γραφικότητά τους και το συνδυασμό του βραχώδους τοπίου με τη θάλασσα πάντα με την παρουσία του πράσινου της φύσης σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Διαθέτει η Σκύρος παραλίες με κρυστάλλινα νερά, ακτές καλυμμένες με άμμο ή με βότσαλο και βλάστηση που πολλές φορές αγγίζει το κύμα. Υπάρχουν στη Σκύρο παραλίες οργανωμένες ή ελεύθερες που όμως διατηρούν τα χαρακτήρα τους και δεν έχουν αλλοιωθεί από την τουριστική κίνηση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ