Στην ΕΡΤ3 μίλησαν η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της Regatta και ο εμπνευστής της διοργάνωσης

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 μίλησαν σήμερα το πρωί η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Νήσος Ευπβοια Regatta 2020 Βούλα Αγιοστρατίτη και ο εμπνευστής της διοργάνωσης Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος.

Η πρόεδρος τόνισε χαρακτηριστικά ότι στόχος του Επιμελητηρίου είναι να γίνει η Εύβοια Ιστιοπλοϊκός προορισμός και να προβάλλονται τα λιμάνια, η γαστρονομία της Εύβοιας αλλά και οι πολιτιστικές διαδρομές με ξεναγήσεις σε συνεργασία με τη αρχαιολογική υπηρεσία.

Μια διοργάνωση την οποία πίστεψαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και η οποία στέφεται με επιτυχία!

Στην Ε3 και στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ η “ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGATTA 2020 “.
Το ναυταθλητικό-πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς για την Εύβοια, παρουσίασαν η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα κα Π. Αγιοστρατίτη και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Θ. Γεωργουλόπουλος, κάνοντας ευρέως γνωστούς τους στόχους του Επιμελητηρίου Εύβοιας από την υλοποίηση της όλης διοργάνωσης, τόσο από τον ιστιοπλοϊκό αγώνα όσο και από τις παράλληλες εκδηλώσεις.
Πρωταρχικός στόχος του Φορέα, είναι η πολυμορφική προβολή της Εύβοιας και κυρίως του νησιωτικού της χαρακτήρα μέσα από τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, η ενίσχυση της τουριστικής της ταυτότητας και κυρίως αυτής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Ταυτόχρονα το Επιμελητήριο μέσα από τις παράλληλες δράσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα, στοχεύει να προβάλει ποιοτικά και στοχευμένα σε συμμετέχοντες και φιλοξενούμενους, τον φυσικό πλούτο του νησιού μας, όμορφα λιμάνια του, ιστορικές πόλεις αλλά και πολιτιστικές διαδρομές που συνδιοργανώνει με την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Να προβάλει τον τοπικό πολιτισμό, την ιδιαίτερη τοπική κουλτούρα, τη μοναδική φιλοξενία των κάτοικων, την υπέροχη ευβοϊκή γαστρονομία.