ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Εύβοια με το «Τουρισμός για όλους 2022»: Ποιους αφορά η δεύτερη κλήρωση

Το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους 2022" αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τόσο στην Εύβοια όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Τι ισχύει για την δεύτερη φάση της κλήρωσης
Στην Εύβοια με το «Τουρισμός για όλους 2022»: Ποιους αφορά η δεύτερη κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε στο tourism4all η κλήρωση για τους αιτούντες του προγράμματος με το voucher των 150 ευρώ που μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο στην Εύβοια όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής για ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη τη χώρα και ότι σε κάθε δικαιούχο θα παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης.

Καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής, χωρίς όμως να καλύπτει τοπικές μετακινήσεις, ούτε δαπάνες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές αναμένεται, σύμφωνα με τις αναφορές της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη,  στο πρόγραμμα αλλά και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων, τέλος Σεπτεμβρίου.

Αφορά συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μέχρι τις αρχές επόμενης εβδομάδας, για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ