ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Εύβοια με το «Τουρισμός για όλους»: Σήμερα το e-mail σε δικαιούχους voucher-Tι ισχύει στην δεύτερη κλήρωση

Σήμερα αναμένεται να λάβουν το ενημερωτικό mail οι δικαιούχοι voucher για το «Τουρισμός για όλους» που μπορεί να αξιοποιηθεί και για διακοπές στην Εύβοια.
Στην Εύβοια με το «Τουρισμός για όλους»: Σήμερα το e-mail σε δικαιούχους voucher-Tι ισχύει στην δεύτερη κλήρωση

Οι πρώτοι 200.000 τυχεροί που θα εισπράξουν τα 150 ευρώ αναμένεται να ενημερωθούν μέσω mail για τις λεπτομέρειες και το πότε θα πάρουν τις άυλες κάρτες με το ποσό που μπορούν να αξιοποιήσουν για διακοπές στην Εύβοια ή την υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα, τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνει και δεύτερη κλήρωση του προγράμματος, που αφορά ακόμη 200.000 δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ενισχύεται με 30 εκατ. ευρώ επιπλέον, με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ -από 31 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί- και οι δικαιούχοι πλέον ανέρχονται στις 400.000.

Τα 200.000 νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Τα νέα voucher αφορούν όσους έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουνίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ