Την Ν. Εύβοια επέλεξε για την εξόρμηση του ο “kdexplorer” travelBlogger – Δημιουργώντας ένα μοναδικό βίντεο
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την Ν. Εύβοια επέλεξε για την εξόρμηση του ο “kdexplorer” travelBlogger – Δημιουργώντας ένα μοναδικό βίντεο

O Δημήτρης Καρβέλης γνωστός στον κόσμο των social media ώς kdexplorer επέλεξε την Εύβοια το φετινό καλοκαίρι για να μοιραστεί με τους followers του τις ταξιδιωτικές εμπειρίες αλλά και περιπέτειες από τον νομό μας. Δηλώνει λάτρης του ταξιδιού και της περιπέτειας στόχος του να εμπνεύσει τους διαδικτυακούς του φίλους να σηκωθούν από τον καναπέ και να “πάρουν τα βουνά” και τις θάλασσες.
Γιατί επέλεξες το travel blogging;
Στην αρχή δεν γνώριζα για αυτή την έννοια , Έφτιαξα το μπλοκ και τα social media για να μπορώ να έχω κάποιες σημειώσεις από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις μου ώστε να τις μοιράζομαι με φίλους που ήθελαν να ταξιδέψουν.Αυτή όμως είναι και η σημασία ενός travelBlogger , να μοιράζεται τις εμπειρίες του βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο άλλους ταξιδιώτες να γνωρίσουν έναν τόπο αλλά και τι να προσέξουν αν επιχειρήσουν να να τον επισκεφτούν. Στόχος μου είναι μέσα από το travelblogging περιεχόμενο που δημιουργώ να πείσω όλο και περισσότερους να αγαπήσουν την φύση και να ανακαλύψουν την μαγεία των ταξιδιών !
Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να ταξιδέψεις στην Εύβοια;
Η Εύβοια είναι ένας μαγικός τόπος γεμάτος ανεξερεύνητους θησαυρούς. Παραλίες όλων των προτιμήσεων , βουνά να κατακτήσεις , δροσερές πηγές και ποτάμια για να βουτήξεις απολαμβάνοντας τους ήχους της φύσης. Αν πεινάσεις θα βρεις να φας. Σε περιμένουν νόστιμες παραδοσιακές συνταγές στα οικογενειακά ταβερνάκια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πολύ συγκρίνουν την ομορφιά της με αυτή της Κρήτης μια και μιλάμε για τα δυο μεγαλύτερα νησιά της χώρας μας.Για αυτούς τους λόγους λοιπόν διάλεξα να επισκεφτώ την Εύβοια.Αυτη την φορά την Νότια πλευρά ώστε δω από κοντά αυτό τον τόπο αντιθέσεων και μυστηρίων όπως αυτό των Δρακόσπιτων.
Τι τύπος ταξιδιώτη θεωρείται ότι είσαι;
Θα με χαρακτήριζα έναν ταπεινό εξερευνητή , Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα μέρη και παράλληλα να ταξιδεύω στο τώρα αλλά και στο παρελθόν μέσα από τις ιστορίες που μαθαίνω για το κάθε τόπο διαβάζοντας η συζητώντας με ντόπιους .Στα περισσότερα ταξίδια μου χάνομαι και εγώ στις πόλεις όπως όλοι οι ταξιδιώτες. Θέλω όμως να γνωρίζω και την φύση απολαμβάνοντας την μέσα από τις δραστηριότητες όπως Hiking , Rafting κ.ά.Ένας ταξιδιώτης εξερευνητής λοιπόν που θα ταξιδέψει μόνος η με παρέα με στόχο να ζήσει κάτι καινούργιο και μοναδικό !
Τι θα συμβούλευες τους επίδοξους travel bloggers;
Απλά να συνεχίζουν να ταξιδεύουν μοιράζοντας τις εμπειρίες τους με όλους μας ! Άλλωστε Τα ταξίδια είναι γνώση. Γνώση για άλλους πολιτισμούς, άλλες θρησκείες, άλλες γεύσεις, άλλες νοοτροπίες, άλλα ήθη και έθιμα, άλλους ανθρώπους. Μα πάνω απ΄ όλα είναι γνώση για τον ίδιο σου τον εαυτό!
ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr