ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός: Δυνατές επενδύσεις στην Εύβοια

Έντονη δράση στις επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού υπάρχει το τελευταίο διάστημα στην Εύβοια
Τουρισμός: Δυνατές επενδύσεις στην Εύβοια

Έντονη δράση στις επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού υπάρχει το τελευταίο διάστημα στην Εύβοια

Τον Οκτώβριο 2022 – Μαίο 2023 δρομολογείται η επένδυση στο Club Med Gregolimano στη Βόρεια Εύβοια που αφορά στην ανακαίνιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, την δημιουργία 27-30 νέων bungalows συνολικής δυναμικότητας 148-160 κλινών, την δημιουργία Spa αλλά και 2 νέες πισίνες.

Παράλληλα δύο νέες σημαντικές επενδύσεις στην τουριστική αγορά της Χαλκίδας, μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας, ξαναβάζουν την πόλη στον χάρτη των πολυτελών ξενοδοχείων.

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, έχει ολοκληρωθεί η επένδυση Ισραηλιτών επιχειρηματιών στο ξενοδοχείο Πέλαγος, στον Άγιο Μηνά, από τον όμιλο Brown Hotels, ενώ η ελληνική εταιρεία Negroponte Resort Eretria ΑΞΤΕ που διαθέτει το ομόνυμο ξενοδοχείο στην Ερέτρια, εξαγόρασε το ξενοδοχείο Saint Minas Beach.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ξενοδοχειακός όμιλος Ισραηλινών συμφερόντων εξαγόρασε και το Grand Blue στην Ερέτρια.

Η Ισραηλινή εταιρεία Brown Hotels που ίδρυσαν το 2010 οι Λέον Αβιγκάδ και Νίτζαν Πέρυ, έχει επενδύσει ήδη στην Αθήνα ενώ τον Απρίλιο αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία το νέο εντυπωσιακό τους έργο στην Κορινθία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ