ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η κλήρωση για δωρεάν διακοπές στην Εύβοια

Το πρόγραμμα δίνει ένα voucher των 150 ευρώ για διακοπές το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα τόσο στην Εύβοια όσο και σε άλλες περιοχές
Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η κλήρωση για δωρεάν διακοπές στην Εύβοια

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει να λειτουργεί η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» το οποίο και επιδοτεί διακοπές στην Εύβοια αλλά και την υπόλοιπη χώρα.

Το πρόγραμμα δίνει ένα voucher των 150 ευρώ για διακοπές το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι ώρας θα ανοίξει εντός Ιουνίου.

Μέχρι πέρσι όπως και στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτσι και στο «Τουρισμός για Όλους» τα Voucher μπορούσαν να εξαργυρωθούν σε καταλύματα είτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Φέτος όμως προστίθεται μια ακόμα κατηγορία και αυτή είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις, όμως είναι σαφές πως το Voucher θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για φαγητό και ποτό.

Το πρόγραμμα αφορά 200.000 πολίτες. Οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν την επιταγή από τις αρχές Ιουλίου. Θα εξαργυρώνουν το Voucher των 150 ευρώ σε διαμονή ή ακτοπλοϊκά ή καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το νέο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ως βάση την εφαρμογή του “Freedom Pass”, προβλέποντας μία διαδικασία πλήρως ψηφιακή και απλή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ