ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα η κλήρωση για τα voucher των 150 ευρώ

Με sms ή e-mail η ενημέρωση των δικαιούχων εντός 3-4 ημερών από την κλήρωση
«Τουρισμός για Όλους»: Σήμερα η κλήρωση για τα voucher των 150 ευρώ

Σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η κλήρωση του προγράμματος Τουρισμός για Όλους για φθηνές διακοπές και τον χειμώνα με τα voucher των 150 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Τουρισμού πρόκειται να διαθέσει επιπλέον 200.000 voucher για να τονωθεί η τουριστική αγορά και τον χειμώνα. Όσοι κληρωθούν και είναι δικαιούχοι των voucher θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τον και τον Ιούνιο του 2023, ενώ τα προγράμματα «Τουρισμός για Όλους» και «Κοινωνικός Τουρισμός» θα ισχύουν μέχρι και το 2025.

Με sms ή e-mail η ενημέρωση των δικαιούχων

Αμέσως μετά την κλήρωση των voucher οι νέοι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εντός 3-4 ημερών είτε με sms είτε με mail, και μόλις πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των νέων voucher, είναι οι δικαιούχοι τους να μην έχουν λάβει επιταγή κοινωνικού τουρισμού ή άυλη ψηφιακή κάρτα του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους».

«Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική σεζόν του καλοκαιριού, θέλουμε να δώσουμε πρόσθετα κίνητρα για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κυρίως μέσα από τη διεύρυνση του προγράμματος Τουρισμός για Όλους, ώστε να καλύψει ακόμη 200.000 νέους δικαιούχους. Να μην αισθάνονται συμπολίτες μας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπόρεσαν να πάνε φέτος διακοπές», είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

«Προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος και τον χειμώνα, θα εγκρίνουμε πρόσθετα κονδύλια. Θα διατεθούν ώστε η Ελλάδα να διαφημιστεί από κοινού με τον ΕΟΤ, με αεροπορικές εταιρείες, με tour operators, για το διάστημα έως τον Μάρτιο του 2023», τόνισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ