ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βόρεια Εύβοια: Η «επόμενη μέρα» των προγραμμάτων διακοπών- Τι λένε οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο evima.gr

Αν και φτάνουμε ήδη στα τέλη του Σεπτέμβρη, υπάρχει αρκετός κόσμος και συνεχής αφίξεις παραθεριστών στην Βόρεια Εύβοια και ειδικά στον δήμο Ιστιαίας Αιδηψού
Βόρεια Εύβοια: Η «επόμενη μέρα» των προγραμμάτων διακοπών- Τι λένε οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο evima.gr

“Ανάσα” στην τουριστική βιομηχανία της Βόρειας Εύβοιας έδωσε όπως φαίνεται στην πολύπαθη, από τις καταστροφικές πυρκαγιές Βόρεια Εύβοια, η πολιτική προγραμμάτων επιδότησης των διακοπών μέσω της προσφοράς ειδικών voucher για την στήριξη του εγχώριου τουρισμού στην περιοχή που ταλανίστηκε από φωτιές και φυσικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρουν ελεύθεροι επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης αλλά και από άλλους κλάδους μιλώντας στο evima.gr, το πρόγραμμα παροχής των εν λόγω κουπονιών αλλά και η γενικότερη πολιτική προγραμμάτων επιδότησης των διακοπών (Τουρισμός για όλους- Κοινωνικός Τουρισμός, North Evia Pass κτλπ) έδωσε μεγάλη ώθηση στον εγχώριο τουρισμό.

Χαρακτηριστικά περιγράφουν πως ακόμη και τώρα, αν και φτάνουμε ήδη στα τέλη του Σεπτέμβρη, υπάρχει αρκετός κόσμος και συνεχής αφίξεις παραθεριστών στην Βόρεια Εύβοια και ειδικά στον δήμο Ιστιαίας Αιδηψού όπου και πολλοί πολίτες έχουν συρρεύσει αξιοποιώντας τα προγράμματα αυτά.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ενδεικτικά παρατήρησαν πως για πρώτη φορά η περιοχή έγινε “πόλος έλξης” και για την νεολαία εν αντιθέσει με ό, τι ίσχυε κατά κόρον στο παρελθόν όποτε και στην Αιδηψό παραθέριζαν ένεκα των λουτρών κυρίως μεγαλύτερες ηλικίες.

Ταυτόχρονα, αναφέρουν πως ευχάριστη έκπληξη για τους εκδρομείς, όπως τους τονίστηκε, υπήρξαν οι προσιτές τιμές της Βόρειας Εύβοιας σε σύγκριση με άλλες περιοχές και νησιά της χώρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ