Αποτελέσματα «Κοινωνικός Τουρισμός» 2022: Όλα τα ξενοδοχεία και δωμάτια στην Εύβοια
Uncategorized

Αποτελέσματα «Κοινωνικός Τουρισμός» 2022: Όλα τα ξενοδοχεία και δωμάτια στην Εύβοια

Πού μπορείτε να δείτε τον κατάλογο με όλα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία και δωμάτια για διακοπές στην Εύβοια στο πλαίσιο του προγράμματος "κοινωνικος τουρισμός 2022".

Προς δημοσίευση είναι τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα “Κοινωνικός Τουρισμός 2022” που αφορά την παροχή επιταγών σε 300.000 δικαιούχους για τις διακοπές τους στην Εύβοια και την υπόλοιπη χώρα.

Ειδικότερα, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα των ωφελούμενων και οι επιταγές που θα λάβουν μπορεί να χρησιμοποιηθούν από 1η Αυγούστου μέχρι 31 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι του κοινωνικού τουρισμού 2022 μπορούν να πραγματοποιήσουν έως έξι διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

Υπενθυμίζεται ότι για τους ενδιαφερόμενους που θα επιλέξουν καταλύματα σε Λέρο, Μυτιλήνη, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως δέκα διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Ενώ 12 διανυκτερεύεις, εντελώς δωρεάν θα λάβουν οι διακιούχοι των καταλυμάτων των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα στην Εύβοια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr