Αστυνομικός παρακολουθούσε την επίσης αστυνομικό πρώην σύζυγό του -Της εγκαταστάθηκε στο κινητό το «PANIC BUTTON»
Uncategorized

Αστυνομικός παρακολουθούσε την επίσης αστυνομικό πρώην σύζυγό του -Της εγκαταστάθηκε στο κινητό το «PANIC BUTTON»

Με χειροπέδες κατέληξε 46χρονος αστυνομικός, αρχιφύλακας, έπειτα από μήνυση της πρώην συζύγου του -επίσης αστυνομικού- για παρακολούθηση της στη Θεσσαλονίκη.

Η 37χρονη, πήγε στο τμήμα του Λευκού Πύργου την Τετάρτη το πρωί, εκεί όπου έτσι κι αλλιώς υπηρετεί με απόσπαση, καθώς είχε αναρρωτική άδεια, και υπέβαλλε τη μήνυση σε βάρους του 46χρονου που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για επιμονή παρακολούθηση.

Της εγκαταστάθηκε στο κινητό το «PANIC BUTTON»

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε, μαζί της κατά την παρακολούθηση από τον πρώην σύζυγο της, είχε και τα δυο ανήλικα παιδιά της 11 και 9 ετών . Στην 37χρονη , αν και αστυνομικός, ακολουθήθηκαν τα βήματα που προβλέπονται και δόθηκε έντυπο υλικό για τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής, ενώ εγκαταστάθηκε στο κινητό της το «PANIC BUTTON».

Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε τη φύλαξή της σε δομή ή σε ασφαλή χώρο ενώ δεν ήθελε την μεταφορά στο σπίτι της με υπηρεσιακό όχημα. Από τους αστυνομικούς ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και ο φερόμενος δράστης συνελήφθη από τους συνάδελφους του και κρατείται. Παράλληλα του αφαιρέθηκε ο ατομικός του οπλισμός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και ο συλληφθείς αστυνομικός έχουν από δυο παιδιά ο καθένας από άλλο γάμο. Είχαν παντρευτεί, χώρισαν και εκείνος φέρεται να την ζήλευε παράφορα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr