Εκλογές 2023: Περιοδεία του Σπύρου Πνευματικού στο Αλιβέρι – Ποιους συνάντησε
Uncategorized

Εκλογές 2023: Περιοδεία του Σπύρου Πνευματικού στο Αλιβέρι – Ποιους συνάντησε

Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός βρέθηκε στο Αλιβέρι, όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τον ΑΗΣ Αλιβερίου, και τον Λιμενικό Σταθμό.

Εύβοια Εκλογές 2023: Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός βρέθηκε στο Αλιβέρι, όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τον ΑΗΣ Αλιβερίου, και τον Λιμενικό Σταθμό.

Στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου συναντήθηκε με τον διευθυντή καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επόμενη στάση το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, όπου ο κ. Πνευματικός ενημερώθηκε από τον Διοικητή για τη λειτουργία του συστήματος ειδοποίησης για τις πυρκαγιές στην περιοχή.
Ακολούθησε επίσκεψη στον ΑΗΣ Αλιβερίου και συνάντηση με τον Διευθυντή του εργοστασίου κ. Δημήτρη Κοτρογιάννη, καθώς και με εργαζομένους.

Στον Λιμενικό Σταθμό, ο κ. Πνευματικός συνομίλησε με τη Λιμενάρχη για την καθημερινή ακτοπλοική κίνηση στην περιοχή αρμοδιότητάς της.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής έκανε βόλτα στο Αλιβέρι όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους, να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν και να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr