ΥΓΕΙΑ

Δήμος Σκύρου: Εθελοντικό, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση 2021”

Φοιτητές Ιατρικής εξασκούνται σε περίοδο αιχμής προσφέροντας εθελοντική βοήθεια σε αποκεντρωμένες Μονάδες Υγείας της ελληνικής επικράτειας
Δήμος Σκύρου: Εθελοντικό, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση 2021”

Δήμος Σκύρου: Εθελοντικό, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση 2021” από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.).

Φοιτητές Ιατρικής εξασκούνται σε περίοδο αιχμής προσφέροντας εθελοντική βοήθεια σε αποκεντρωμένες Μονάδες Υγείας της ελληνικής επικράτειας, με σκοπό την ενίσχυση τόσο του ιατρικού έργου όσο και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων Υγείας, η οποία είναι σημαντική ιδίως κατά τη θερινή περίοδο.

 

Κατευθυνόμαστε στις Βόρειες Σποράδες, στη Σκύρο, όπου λειτουργεί Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο. Το ΠΠΙ Σκύρου ανήκει στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στο νησί των 3000 κατοίκων.
Η ιδιαίτερη γεωγραφία της Σκύρου, που είναι κατά το πλείστον ορεινή, εξασφαλίζει ήπιο, δροσερό κλίμα το καλοκαίρι και προσδίδει την ιδιαίτερη, “άγρια” ομορφιά της. Παράλληλα, το νησί ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές ακτές, την πλούσια λαογραφική και ιστορική παράδοση και τα τοπικά προϊόντα του.
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμος Σκύρου και τον Δήμαρχο κύριο Μαυρίκο Νικόλαο καθώς και τον κύριο Μεταλληνο, υπεύθυνο του χώρου Στεφανίδη, για την συμβολή στην πραγματοποίηση του προγράμματος στο νησί.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ