ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Πότε θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί που δεν έγιναν λόγω κακοκαιρίας

Πώς επαναπρογραμματίζονται τα ραντεβού των εμβολιασμών που χάθηκαν τη Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας, αλλά και σήμερα Τετάρτη μεταξύ των ωρών 08:00 και 12:00.
Κορονοϊός: Πότε θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί που δεν έγιναν λόγω κακοκαιρίας

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, ενημέρωσε πως τα εμβόλια που δεν έγιναν χθες στην Αττική θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα για τις ηλικίες για 60-64τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα. Η ενημέρωση για τα προς τους πολίτες θα γίνει με γραπτό μήνυμα τρεις ημέρες πριν τον εμβολισμό.

Όσοι είχαν ραντεβού στη Helexpo στο Μαρούσι θα κάνουν την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα ως Παρασκευή στα ίδια κέντρα και θα λάβουν SMS τρεις ημέρες πριν

Για την ηλικιακή ομάδα 75 και άνω και άλλες κατηγορίες όπως υγειονομικοί, τα ραντεβού τους θα γίνουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Οι πολίτες όπως και στις παραπάνω περιπτώσεις θα λάβουν μήνυμα στο κινητό για την ακριβή ώρα και εμβολιαστικό κέντρο. Η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών αφορά κυρίως ραντεβού για τις δεύτερες δόσεις των εμβολίων.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Θεμιστοκλεόυς, σήμερα πραγματοποιήθηκαν 25.317 εμβολιασμοί με την προσέλευση να βρίσκεται πάνω από το 80%, ενώ το σύνολό τους έχει φτάσει στις 600.000 (5,71% του γενικού πληθυσμού).

Πηγή – newsbomb.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ