ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός – Σκύρος: Rapid tests σήμερα στο νησί – Τι πρέπει να έχουν οι πολίτες

Rapid tests σήμερα στην Σκύρο - Δείτε τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους οι πολίτες
Κορονοϊός – Σκύρος: Rapid tests σήμερα στο νησί  – Τι πρέπει να έχουν οι πολίτες

Kινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στη Σκύρο από την Παρασκευή 5/3/2021 έως και την Κυριακή 7/3/2021 για δωρεάν covid test.

Tα rapid tests θα διεξάγονται στις προαναφερόμενες ημερομηνίες από 9:00πμ έως 1:00μμ και 4:00μμ έως 7:00μμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην 135 Σ.Μ. και σε μία κινητή μονάδα στον κόμβο στην περιοχή Μπάσαλε.

Καθοριστικός είναι ο ρόλος του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού και του Επικεφαλή Διαχείρισης Ομάδας COVID-19 της Περιφέρειας, κ. Αγάλου Φωτόπουλου, για την αρωγή τους σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Επίσης σημαντική είναι η συμβολή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Θεόδωρου Κλιάρη με την διάθεση σκάφους του Λιμενικού , για τη μεταφορά του κλιμακίου από την Κύμη προς την Σκύρο.

Ο Δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την ανταπόκριση όλων στο αίτημα μας και προσκαλεί τους συμπολίτες μας να προσέλθουν για το δωρεάν test, ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς και ασφαλείς.

Οι πολίτες, που θα προσέρχονται με το όχημά τους, θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:

1. Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας”
2. Να δηλώσουν ΑΜΚΑ ή Αριθμό Ταυτότητας
3. Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ