Κοτρογιάννης-Το υγειονομικό υλικό από τις δράσεις της Παρασκευής θα διατεθεί στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Χαλκίδας

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποφάσισε τη διοργάνωση ΗΜΕΡΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 2020, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, η οποία έχει πανελλαδικό χαρακτήρα.

Μία ουσιαστική δράση αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας, σε μία εποχή που η ανάγκη για βοήθεια είναι ιδιαίτερα αυξημένη και η οποία θα περιλαμβάνει εθελοντική αιμοδοσία και συγκέντρωση μασκών και αντισηπτικών για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Τ.Δ. του 9ου Π.Τ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ μετά τις επαφές που είχε με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Νοσοκομείου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου από τις 9.00 έως 13.00

Για όσους συναδέλφους θέλουν να προσφέρουν υγειονομικό υλικό (μάσκες- αντισηπτικά) , η συγκέντρωση του υλικού θα γίνει στα γραφεία του 9ου Π.Τ. μέχρι τις 3 Ιουλίου 2020.

Το υγειονομικό υλικό θα διατεθεί σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη μέσω του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Χαλκίδας.